| |
| Autor |
Mesaj |
NRC
Data înscrierii: 13/Feb/2010 Mesaje: 6 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 12:29 am Titlul subiectului: Configuratie woofer + amp + condensator ? |
|
|
Salut ! Vreau sa achizitionez un woofer + amp ( condensator daca e nevoie ) si nu sunt chiar un "maistru" in domeniul asta , ma gandeam ca imi puteti da idei .
Folosesc un player Pioneer DEH-P3100UB
Dar mai am o dilema , le voi monta pe un vw polo 9n3 motor 1.2 , cam cat ar putea duce bateria stock a masinii cu sau fara condensator ?
Buget cam 15-16 mil. Astept sugestii de woofer + amp +/- condensator , si desigur daca mai aveti nevoie de alte informatii voi raspunde in cel mai scurt timp , multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
NRC
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu personal ma gandeam la 2x http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1224/ cu incinta custom made... dar nu stiu daca o sa duca bateria masinii , nu cred ca am destul loc in portbajalelul meu mic de la polo de o incinta buna pentru 2x jbl-uri ... chiar nu are nimeni nicio sugestie ?  |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 483 Locație: Inverness-Scotia/Brasov
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cu alea 2 JBL+incinta ai ajuns deja la 15 milioane.... _________________ Nu port bijuterii,le conduc-ALFA ROMEO 156 2.0TS si 2.4JTD (O=v=O) |
|
| Sus |
|
 |
NRC
|
Trimis: Sâm Ian 14, 2012 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am toate materialele necesare pentru a face incinta , dar mi-am dat seama ca un amp decent pentru 2 difuri de genul asta e cam piperat... deci astept alte sugestii |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
Data înscrierii: 13/Ian/2010 Mesaje: 60 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 15, 2012 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare , eu pe o fiesta am avut un xtr 12 , am fost foarte multumit de el , as zice chiar super multumit , incinta am nimerit sa fie facuta de baubau ( asa l-am luat sincer sa fiu ) . Aveam un amplif de aproximativ 1100 w dar nu cred ca am atins nici macar jumatate din puterea lui . In privinta curentului : baterie de 43 , numai stiu exact de cat era alternatorul dar oricum destul de mic . Cabluri de 50 , big3-ul facut si sincer din motive practice am pus si condensator ( il foloseam pe post de distribuitor , aveam amplificate si boxele fata de un mtx micut , ceva gen 2x60 daca mi aduc aminte bine si aveam nevoie sa golesc portbagajul foarte des si asa mi era mai usor ) . Deci din punctul de vedere al masinii si a instalatiei electrice daca pui cabluri groase si bateria sa fie buna eu zic ca poti sa pui fara griji ceva de genul spl xtr ( ma refer ca putere asemanatoare ) ca nu o sa ai stres , vorbesc doar din experienta personala . Sincer eu iti recomand cu caldura un spl xtr , o sa fii mega multumit pentru inceput . |
|
| Sus |
|
 |
NRC
|
|
| Sus |
|
 |
|