|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zamfi
Data înscrierii: 09/Dec/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Ian 10, 2012 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | sfatul meu este sa lasati deoparte specificatiile, pt ca dupa specificatii nu o sa va dati seama niciodata cum se pot auzi niste difuzoare, mai ales ca acele masuratori ale specificatiilor nu au fost facute de aceeasi "savanti"
singura metoda este trial-error |
Da bine, asta e clar.
Problema e ca in Iasi nu prea ai unde sa te duci sa asculti difuzoare mai cat de cat - gasesti numai sony si (**(&*&#$#$ (asta ar fi numele firmei care le produce).
O intrebare, pt cei care ma pot ajuta.
Difuzoarele cu 2/3 cai au 2/3 perechi de conectori? Sau semnalul vine pe o singura pereche de conectori iar apoi boxa stie sa-l imparta? Aici ma refer la boxele coaxiale. |
|
| Sus |
|
 |
bigbalu
Data înscrierii: 16/Oct/2011 Mesaje: 15 Locație: iasi
|
Trimis: Joi Ian 12, 2012 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt. logan iti recomand un sistem bun pe fata mid+tweeter, de 16,5 cm , ceva macar de la 300 ron in sus, montat pe inele mdf si vei avea un sunet decent in masina. iar pe spate depinde de dorintele tale. eu am cumparat de pe be-loud http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_2.16/ si sant chiar multumit de alegerea facuta chiar si fara amplificare(dar si cand le voi amplifica...) _________________ tot timpul sant curios |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|