Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, in masina sau acasa
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[g] : Renault Megane
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sealed la tine ... Sincer, parerea mea, iti trebuie ceva mai multa putere avand in vedere ca ai berlina ...

- Telefon:0721433295
- YM!: razvan_florin2002
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2008 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspunsuri. Wink
Avand in vedere ca nu a zis nimeni ca ar merge actualul amplif in 2 ohmi, se pare ca schimbarea o voi mai amana din cauza de bani... Crying or Very sad
E prea mult sa-mi iau 2 amp-uri si un sub... Ce fitza si cu car-audiou' asta, zici ca am innebunit cateodata... Si stiu ca eu sunt mic copil... Razz

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2008 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e nebunie ... E "doar" un microb ...
Eu am incercat pe un amplificator mai vechi (un GTO 2000), sa pun in punte 2 subwoofere de 4 Ohmi bucata legate in paralel rezultand 2 Ohmi ... Diferenta era destul de mare dar in blana, ori intra in protectie, ori se topea siguranta. In mod normal, avea o siguranta de 25A, dar am topit-o instantaneu ... Am pus de 40A (!) dar si aia s-a dus ca batul de chibrit ... (iti pot confirma Dorin, Babanu etc.)
Cam asa se inatmpla cand un amplificator nu este stabil in 2 Ohmi in punte sau, in cele mai grave cazuri, se ard ...
Deci, recomandarea ar fi sa nu faci experimente de genul asta si sa pui un amplificator de care esti 100% sigur ca va functiona in parametrii doriti.

- Telefon:0721433295
- YM!: razvan_florin2002
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mie Feb 27, 2008 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am pus in punte doua difuri de 4 legate in paralel, a mers vreo 1 saptamana, statia ardea ca plita dupa care a intrat in protectie si s-o dus dracu.................dar macar nu s-au ars sigurantele Laughing
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos sistem !
red.bogdan

Data înscrierii: 20/Sep/2011
Locație: Alexandria

MesajTrimis: Joi Ian 12, 2012 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai este cineva prezent pe forumul asta?Very Happy
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Ian 12, 2012 6:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

red.bogdan a scris:
mai este cineva prezent pe forumul asta?Very Happy

Pe forum mai este lume...poate pe topicul asta nu mai este...

red.bogdan

Data înscrierii: 20/Sep/2011
Locație: Alexandria

MesajTrimis: Vin Ian 13, 2012 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

il cautam p autor;Wink ca am si eu un model ca al lui si vroiam sa il intreb cum a bagat boxe d 16 p fata:d
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum