|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Spliffu Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010 Mesaje: 113 Locație: Bhwukale
|
Trimis: Mie Iul 27, 2011 5:26 pm Titlul subiectului: Incinta bass reflex pentru 2x12" type R |
|
|
Exact cum spune si titlul, am doua type r, swr 1222d (2+2ohmi) si imi tot storc creierii cu articole, forumuri, filmulete pe "iutub" in ideea sa gasesc niste dimensiuni optime pentru incinta. Ce ma intereseaza defapt, un bas adanc, sa sune cat mai jos.
Incinta se va destrabala intr-un portbagaj de logan si are tot spatiul la dispozitie, nici-o restrictie.
Daca are vreo relevanta, o sa le tin pe un power acoustik bamf 5500, care momentan e pe drum, in aprox 2 sapt ajunge si pana atunci as vrea sa am incinta pregatita.
Alte detalii, incinta va fi in felul urmator, cu doua tuburi pentru bass reflex care vor fi pozitionate exact sub difuzoarele spate, evindet ca voi scoate difuzoarele si voi incerca sa pozitionez porturile cat mai aproape de sitele difuzoarelor. Poate suna a nebunie sau poate n-o sa sune bine, dar asta mi-am propus sa fac si asta o sa fac.
Acum, initial m-am gandit la un 150-160 de litri, acordaj 32 hz. Orice parere, idee, sfat, sunt binevenite:)
_________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
Spliffu Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010 Mesaje: 113 Locație: Bhwukale
|
Trimis: Vin Iul 29, 2011 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai baieti, o mana de ajutor va rog
Totusi tind sa inclin spre 145/150 de L si 33 de hz, dar ma gandesc ca cine stie, pentru inca putin sau prea mult, sa nu sune cum trebuie... Totusi, defapt as vrea 30 hz dar am inteles ca nu se descurca prea bine pe la valoarea aia.
Atasez o poza, cam cum m-am gandit sa iasa incinta. Imi cer scuze pentru interpretarea rudimentara din paint
Acum, prefer cu spatele inclinat dintr-un singur motiv, asa pot s-o fixez de bara aia transversala de la jumatea banchetei.
Pareri, sfaturi?
| Description: |
|
| Filesize: |
52.1 KB |
| Viewed: |
28 Time(s) |

|
_________________ I stay alert and shoot first. |
|
| Sus |
|
 |
alexander Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2011 Mesaje: 59 Locație: Otopeni
|
Trimis: Mie Aug 24, 2011 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine ai opta pentru modelul asta, am auzit la cineva asa dar avea alte difurii GTO 1202D. Si se auzea bine
| Description: |
|
| Filesize: |
7.26 KB |
| Viewed: |
549 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Audiofil

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1596 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 564 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|