|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
gaby0007
Data înscrierii: 24/Iun/2011 Mesaje: 32 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 23, 2011 7:16 pm Titlul subiectului: Incinta GZRW 10XD-AL |
|
|
| Salutari tuturor,am achizitionat un difuzor ground zero gzrw 10xd-al si am nevoie de un proiect pentru incinta br.mentionez ca ar fi cam prima incinta pe care o construiesc si de asta am nevoie de ajutorul celor care stiu sa calculeze o incinta.amplificatorul care il va misca deocamdata este un jbl gto 75.4 iar masina este un ford ka modelul vechi acesta fiind si motivul pentru care am ales unul de 10 inch,portbagajul fiind foarte mic.ca sunet vreau o incinta care sa coboare cat mai jos in frecventa,iar portul de br sa fie dinacela tip labirint.va multumesc anticipat celor care ma pot ajuta si nu numai.sarbatori fericite tuturor!!! |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 153
|
Trimis: Sâm Dec 24, 2011 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
din pacate pentru tine nu cred ca va fi cineva care sa iti faca un proiect pentru incinta....multi realizeaza acele proiecte contra cost....tot ce pot sa fac pentru tine este sa iti dau link-ul producatoruli cu parametrii difuzorului si sa te joci cu ei in bass-box si sa iti faci singurel o incinta. nu va munci nimeni pentru tine.
http://www.ground-zero-audio.com/13_download/tsp/TSP_all_Woofer.pdf
acela este link-ul cu parametri. producatorul recomanda pentru bass-reflex o incinta de 30 litri cu un port cu diametrul de 10 cm si lung de 30 cm. asta nu inseamna ca e si cea mai buna incinta. spor la treaba |
|
| Sus |
|
 |
gaby0007
Data înscrierii: 24/Iun/2011 Mesaje: 32 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 24, 2011 4:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| yoiedi a scris: | din pacate pentru tine nu cred ca va fi cineva care sa iti faca un proiect pentru incinta....multi realizeaza acele proiecte contra cost....tot ce pot sa fac pentru tine este sa iti dau link-ul producatoruli cu parametrii difuzorului si sa te joci cu ei in bass-box si sa iti faci singurel o incinta. nu va munci nimeni pentru tine.
http://www.ground-zero-audio.com/13_download/tsp/TSP_all_Woofer.pdf
acela este link-ul cu parametri. producatorul recomanda pentru bass-reflex o incinta de 30 litri cu un port cu diametrul de 10 cm si lung de 30 cm. asta nu inseamna ca e si cea mai buna incinta. spor la treaba |
Pai singurel si vreau s a o fac,parametri difuzorului oricum ii am in carticica difuzorului.ms pt deranj.''sper ca nu trebuie sa platesc si pentru asta'''glumesc.ok o sa incerc sa ma descurc singurel fara sa munceasca cineva pentru mine.sarbatori fericite tuturor inca odata.Se poate inchide !!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|