Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

o solenza
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
B4g4b0n7u
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 12:34 am    Titlul subiectului: o solenza Răspunde cu citat (quote)

Nu este nimica special la sistemul meu , din contra majoritatea componentelor sunt intalnite destul de des in masini , sunt componente cu un raport calitate pret foarte bun .
Sa incepem :

HU - Clarion
Sistem difuzoare fata - Ground Zero
Amplificator - JBL
Woofer - JBL
Conectica - Dietz 20mm
Insonorizare - Bimast Bomb + Bimast Standard

Amplificatorul si wooferul au fost instalate intr'un service specializat . In afara de faptul ca amplificatorul este montat cu 'fundul' in sus din cauza ca nu ar fi ajuns rca'urile daca ar fi fost montat normal , nu am nimica de reprosat , nu am avut nici un fel de probleme din cauza instalarii .
Insonorizarea portierelor si a portbagajului impreuna cu montatul difurilor pe fata si a Hu'ului au fost realizate mai neortodox , intr'o parcare , de catre un bun amic , pe nume Dorin .
Difuzoarele au fost prinse cu ajutorul inelelor de mdf si a unor distantantiere care au fost acoperite cu fibra de sticla si s'a realizat o incinta pe care am si orientat'o cat de cat Laughing
Cateva cuvinte despre sistem : sunt multumit de sunet cu toate ca mai am muuult de butonat la HU care sincer mi'a dat foarte multe batai de cap la care sincer nu ma asteptam . Sistemul de pe fata , initial am fost hotarat pe Focal Polyglass 165V2S care nu erau pe stoc la noi in tara si nici nu se stia daca vor ajunge vreodata si cand , pe urma ma hotarasem pentru niste DLS UP6 , dar nici acestea nu erau pe stoc si in final m'am oprit la Ground Zero care nici ele nu erau pe stoc , dar cu putin ajutor din partea lui Dorin am intrat destul de repede im posesia lor si de care pot spune ca sunt chiar mandru si nu am nici un regret ca m'am oprit la ele .
Despre woofer si amplificator nu prea am ce sa spun pentru ca sunt niste componente foarte intalnite si deja stiti destule despre ele .
Despre insonorizare , ce sa va zic , si cu ea am avut oarecare dubii pt ca nu mai auzisem la nimeni de asa ceva si pot spune ca sunt multumit si chiar recomand . Fetele de usi cred ca o sa le insonorizez si pe ele ca nu am facut lucrul acesta pana acuma si vad ca incep sa vibreze usor , usor . Mai intai sa o incerc sa vad daca reusesc sa le pacalesc cu niste suruburi mai groase ca astea de acuma se cam invart in gol Rolling Eyes
Dupa cum vedeti , masina nu are placute de inmatriculare deoarece acestea mi'au fost 'instrainate' Laughing si inca nu am ajuns sa fac altele . Dar vreau sa zic ca ajunsesem sa insonorizez si numarul de pe spate care facea urat rau de tot , practic numai el se auzea in afara masinii . Inca mai am ceva care zornaie prin spate , dar e pe dedesuptul masinii si cand o sa am timp si chef intr'o zi o sa ma duc sa o urc pe o rampa sa vad daca reusesc sa imi dau seama ce face asa .
In viitorul apropiat mi'am propus sa fac impreuna cu Dorin si niste suporti pe stalpii masinii pentru tweetere , monmentan aceastea sunt prinse in surubri , deoarece nu au rezistat numai cu banda dublu-adeziva .
Astept comentarii si critici mai ales Cool

Dif stanga.jpg
 Description:
 Filesize:  662.61 KB
 Viewed:  513 Time(s)

Dif stanga.jpg

Dif stanga2.jpg
 Description:
 Filesize:  317.82 KB
 Viewed:  508 Time(s)

Dif stanga2.jpg

Dif dreapta.jpg
 Description:
 Filesize:  408.85 KB
 Viewed:  504 Time(s)

Dif dreapta.jpg

Dif dreapta2.jpg
 Description:
 Filesize:  368.61 KB
 Viewed:  503 Time(s)

Dif dreapta2.jpg

Tweeter stanga.jpg
 Description:
 Filesize:  339.04 KB
 Viewed:  502 Time(s)

Tweeter stanga.jpg

Tweeter dreapta.jpg
 Description:
 Filesize:  351.14 KB
 Viewed:  505 Time(s)

Tweeter dreapta.jpg

B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 12:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alte poze ...
Am si un filmuletz , are cam 30 mb dar imi da urmatoarea eroare cand vreau sa il incarc 'Tried to upload empty file' . Stie careva cum sa fac ca sa il incarc ?

Amplif.jpg
 Description:
 Filesize:  504.35 KB
 Viewed:  520 Time(s)

Amplif.jpg

Woofer + amplif.jpg
 Description:
 Filesize:  499.73 KB
 Viewed:  563 Time(s)

Woofer + amplif.jpg

Portbagaj2.jpg
 Description:
 Filesize:  545 KB
 Viewed:  571 Time(s)

Portbagaj2.jpg

Portbagaj.jpg
 Description:
 Filesize:  414.04 KB
 Viewed:  539 Time(s)

Portbagaj.jpg

HU.jpg
 Description:
 Filesize:  373.22 KB
 Viewed:  530 Time(s)

HU.jpg

AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea si doar a mea:
Super-sistem Very Happy
Sa-l stapanesti sanatos Smile Cred ca se aude super...ai parte si de inalte si medi si bas super...sunt foarte incantat de sistemul asta si as fii si mai incantat daca l-as asculta Smile

App in ce cartier stai?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 12:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

arata foarte bine montajul difuzoarelor fata
la fel si portbagajul
desi aparent suna mai bine, eu nu m`as putea obisnui cu tweeterele la jumatatea stalpului ..
cat despre filmulet, cred ca e prea mare
daca vrei te ajut eu cu un link
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 2:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos... sa scap cu bacu si ne vedem sa il ascult...

am o singura intrebare ... boxele par orientate spre mijlocul masinii, nu spre tine .. de ce ?
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AdySoLenZa a scris:
sunt foarte incantat de sistemul asta si as fii si mai incantat daca l-as asculta Smile

Pey poate se mai face vreo intalnire si ne vedem acolo sau daca vrei neaparat ne putem intalni intr'o zi sa il asculti , dar dupa ce termin si eu de setat tot ce trebuie setat la player

AdySeLenZa a scris:
App in ce cartier stai?

Eu stau pe la Nicolae Grigorescu

AnDrU a scris:
desi aparent suna mai bine, eu nu m`as putea obisnui cu tweeterele la jumatatea stalpului ...

Mie imi place totusi sa se auda si inaltele putin mai tare . Cu playerul acesta sunt foarte ok , nu sunt deloc tipatoare sau deranjante ... Pe playerul vechi in schimb ma inebuneau , asa ca acum sunt multumit de asezarea lor

AnDrU a scris:
cat despre filmulet, cred ca e prea mare daca vrei te ajut eu cu un link

Da , chiar as fi recunoscator daca ai putea sa ma ajuti ... Nu vreau sa il pun pe youtube pt ca este calitatea mult prea proasta acolo si nu ar mai avea nici un farmec

monk a scris:
am o singura intrebare ... boxele par orientate spre mijlocul masinii, nu spre tine .. de ce ?

Incintele nu au fost proiectate ca sa fie orientate difuzoarele spre ascultatori , ci ca sa nu aiba absolut nici o legatura cu fata de usa si sa nu am probleme . Difuzoarele sunt practic in incinta aceea din mdf cu fibra de sticla . Am scris ca sunt orientate cat de cat , deoarece pozitia normala a difuzoarelor daca ar fi fost prinse de fata de usa , ar fi fost undeva in jos , spre picioare . Asa cu incintele astea am reusit sa mai scoatem sunetul putin la lumina Laughing

P.S. ms mult pentru laudele si vorbele frumoase , mai astept si critici si sfaturi

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari si tie si lui dorin Wink
ai terminat cu reglajele ?
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru reglaje , am ales calea cea mai usoara ca sa spun asa , adica l'am setat pe bass si pe treble , nu l'am lasat pe egalizatorul parametric ca acolo nu am reusit sa il setez cum mi'ar fi placut mie . Mai am de setat scena , dar o sa mai dureze ceva timp Rolling Eyes
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 5:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari pentru sistem si pentru efortul depus pana acum.
Ai inceput bine!
Mai da de butoane si hai la Iasi la EMMA pe 21 Iulie - nu de dragul vreunui premiu neaparat cat pentru sansa de a asculta alte sisteme muncite mult si de a primi feedback de specialitate de la arbitrii!
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As veni la EMMA cu toata placerea , nu neaparat ca sa particip ci ca sa vad si eu ce scule au baietii . Sunt cam putine sanse sa ajung , cel putin la etapa asta , atat din cauza programului cat din cauza fondurilor Crying or Very sad
Asta e , or sa mai fie si alte etape , sper sa ajung acolo . Oricum felicitari Mihai , am auzit ca ai fost senzatie la Timisoara Laughing

AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

filmulet B4g4b0n7u
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 12:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms mult AnDrU pt ajutor si raman dator . Sper sa nu ma injurati daca o sa stati ceva sa descarcati filmuletzul , dar mai mic de 30 mb chiar nu am reusit sa il fac .
Vizionare placuta ! Laughing

AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu placere
poate te ajuta asus cu compresia, ca se pricepe
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 9:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos ai facut treaba de treaba Smile ma intreb cand o sa imi prezint si eu dacia mea Laughing sigur ca ii mai veche dar merge diocamdata sa te folosesti sanatos de skulele de muzik si de masina !! bv Cool
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2007 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ceva modificari / upgrade-uri?

Nimic nimic?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum