|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Cristian91
Data înscrierii: 27/Apr/2011 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 26, 2011 11:53 pm Titlul subiectului: Parere Clarion DB288RUSB |
|
|
Salut,
Vreau si eu niste pareri in legatura cu playeru asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB288RUSB/
Treburile stau in felul urmator... eu am momentan un subwoofer activ(amplificator incorporat) si doresc pe viitor montarea unui sistem de difuzoare pe fata.Playeru asta zice asa "2 x preout stereo (front + subwoofer) cu control volum subwoofer" , asta insemnand 2 perechi de preouturi nu? 1 pt subwoofer si 1 pt amplificatorul sistemului de difuzoare, sau nu?
Cine poate sa isi dea cu parerea va rog sa ma ajutati.Mersi! |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Priceput

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 683 Locație: suceava
|
Trimis: Lun Iun 27, 2011 6:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut.Mergi cu incredere pe clarion mai ales ca ai si usb in fata . mie persoanal nu mi place vizual modelul ales de tine in rest l as cumpara
bafta _________________ alpine 9884R+(mac mpx2500+radion 165 audio system)+(spl dynamics spl 300D2 +spl dynamics s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 448 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 01, 2011 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
eu as merge pe pioneer sau alpine _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|