Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, in masina sau acasa
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare incinta pt spl xtr300d2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
soricelg
Pasionat

Data înscrierii: 08/Noi/2011

MesajTrimis: Mar Noi 08, 2011 9:44 pm    Titlul subiectului: recomandare incinta pt spl xtr300d2 Răspunde cu citat (quote)

asadar .. m-am hotarat sa imi iau un xtr300d2
as dori acum sa imi recomandati o incinta pt acesta .. vreau un bass profund si puternic

statie magnat tribal x one
4 ohmi: 1 x 350W RMS (1 x 1000W max)
2 ohmi: 1 x 500W RMS (1 x 1400W max)
1 ohm: 1 x 700W RMS (1 x 2000W max)

Ultima modificare efectuată de către soricelg la Mie Noi 09, 2011 11:05 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marius_FTU
Pasionat

Data înscrierii: 04/Apr/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Noi 08, 2011 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce buget ai disponibil pentru subwoofer? Vrei cu tot cu incinta de-a gata sau incinta nu intra in bani?
In primul rand cel mai bun ar fi un difuzor cu 2 bobine de 2 ohm pentru statia aia.
Sus
soricelg
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 08, 2011 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.. asa ma gandeam si eu.. ceva 2x2ohmi
am cam am cam 500-700 de lei de dat pe difuzor second.. fara incinta
Sus
Marius_FTU
Pasionat

Data înscrierii: 04/Apr/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 09, 2011 2:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cunosc mai pe nimeni pe acest forum, nu tin sa fac reclama nimanui dar uite de ex daca te intelegi cu baiatu', s-ar preta ceva de genu http://www.be-loud.ro/forum/vand-2-x-spl-dynamics-xtr-380d2-t13832.html sau http://www.be-loud.ro/forum/schimb-vand-re-audio-sx-15-t13814.html desi depaseste bugetul tau. Vezi ce mai gasesti pe la SH si prin alte parti.
Sus
soricelg
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 09, 2011 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar ieri am gasit de vanzare un spl dynamics xtr300d2 , pe care cred ca o sa il si cumpar.
inca ceva , care e diferenta intre un xtr300d2 si un gzrw 30 spl ?? dupa specificatii gzrw-u e mai puternic dar mie xtr300d2-ul mi se pare mai potent.. chiar is curios de ceva pareri
Sus
julyo13
Priceput

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: VATRA DORNEI

MesajTrimis: Mie Noi 09, 2011 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mergi pe Spl..STIMA
soricelg
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 09, 2011 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt sfaturi , am ales sa iau un spl dynamics xtr 300d2 care trebuie sa soseasca zilele astea.. asadar am schimbat tema topicului.. ce incinta imi recomandati pt acesta
??
Sus
soricelg
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 1:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe site-ul producatorului am gasit asa :
Bass-Reflex box - Car / Hifi
60 L + 4" port / length 25cm
Tuning frequency 35Hz

bun .. mi-am calculat o cutie asa cam la minim sa vad cati litri imi ies
dupa datele lor din cate inteleg am nevoi de un port 10 pe 25cm
sa zic eu imi fac o cutie cu
inaltime :32.5 are diful + 1.75 cm sus spatiu + 1.75 cm jos spatiu + lemn 2 si 2 vin 40 cm
latimea:
lafel 2cm lemn placile intr-o parte si alta 1.75+1.75 pe o parte si pe cealalta a difului , dif 32.5 .. 40 ca la inaltime.. doar ca aici vine si portul dat de producator 10cm latime 25 inaltime.. pt inaltimea mea de 40de cm fara lemne 36.. am calculat ca latimea trebuie sa fie 7cm.. deci latimea totala a cutiei va fi de minim 47cm
andancime : 2+2 lemn , 7 portul , 18 difuzorul si sa zic las 3cm de la difuzor la port si vine 32cm
si vin chiar 60 de litri

am calculat bine ce ziceti ??? nu vi se pare cam mica cutia ??
as dori niste sfaturi va rog..

Untitled.jpg
 Description:
 Filesize:  32.04 KB
 Viewed:  26 Time(s)

Untitled.jpg

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 9:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Portul ala e de 4" diametru, 25cm lungime.

Ar trebui sa ai cel putin 150cm^2 suprafata la port. Adica de 2 ori mai mare decat portul recomandat.

soricelg
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa mai caut ce tipuri de incinte facute de deja de useri pt acest difuzor.. mie mi se pare f aiurea ce recomanda producatorul
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

xtr-ul are nevoie de suprafata mare la port pentru a evita tubulentele datorate vitezei aerului , un volum ok ar fi in jurul valorii de 60-65 de litrii , acordarea o faci in functie de ce iti doresti tu de la el!

mult spor!

soricelg
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta pare ok??? sau trebuie suprafata si mai mare la port? si inca o intrebare .. volumul incintei se calculeaza cu tot cu port sau fara??

Untitled2222.jpg
 Description:
 Filesize:  182.86 KB
 Viewed:  38 Time(s)

Untitled2222.jpg

Sus
Pigoo
Audiofil

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara port si fara difuzor (care are ~3L)
pune-i 65L, iar suprafata portului sa nu fie mai mica de 250cm patrati , exemplu 7cm x 36cm

Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mult de tot.. o sa va tin la curent cu ce lucrez
pana una alta.. am primit difuzorul si este intr-o stare excelenta.. abia astept sa incep sa ii fac incinta
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum