|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
darkofeel Pasionat

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 84 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Lun Noi 21, 2011 3:19 am Titlul subiectului: Recomandare subwoofer + statie 1000 RON |
|
|
Rog frumos un admin sau moderator sa stearga acest thread, am postat gresit . Va multumesc! _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Audiofil

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1596 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Noi 21, 2011 4:27 am Titlul subiectului: |
|
|
poti sa-l stergi singur.... ai un x in dreapta postului . imediat dupa ce il sterg eu vei putea sa-l stergi si tu . las mesajul pana maine ca sa ai timp sa-l citesti .
acum nu mai pot sa-l sterg pentru ca ai postat tu  _________________

Ultima modificare efectuată de către Pigoo la Mar Noi 22, 2011 5:41 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Pasionat

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 84 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Lun Noi 21, 2011 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ms frumos, poti sa-l stergi definitiv am sa revin sa apas acel x daca va mai fi threadul. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|