Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, in masina sau acasa
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat upgrade boxe bmw e36

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
NWA

Data înscrierii: 25/Oct/2011

MesajTrimis: Mar Oct 25, 2011 10:52 am    Titlul subiectului: Sfat upgrade boxe bmw e36 Răspunde cu citat (quote)

Salut,

M-am hotarat sa-mi upgradez si eu sistemul audio de pe e36. Momentan il am pe cel standard cu 6 boxe nokia.( 2 de ~11cm in spate, 2 de 13cm in fata, sub bord, si 2 tweetere in usa)

As vrea in prima faza sa schimb boxele din fata si spate, dupaia amplificator si HU ( nu voi pune subwoofer). Va spun de la inceput ca nu vreau ceva extraordinar dat fiind bugetul limitat ( ~1500 ron in trepte, amplificator de preferat sh).
Ca HU am un Sony mai vechi 4x50, sunt constient ca fara amplificare n-o sa scot mare lucru din boxe dar fata de sistemul original nokia ( pentru cine nu stie, se aude putin mai bine ca telefonul mobil Smile, are ~ 16 ani cei drept ) sper sa fie ceva diferente.

Pe fata vreau sa pun un sistem in genul celui din link. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B5A// dar fiind pe un forum de specialitate astept pareri, sfaturi.

Acum, din cate am mai citit am inteles ca cele pe fata cu orice le-as schimba tot n-o sa se auda cum trebuie datorita pozitionarii lor.
Sunt foarte putine threaduri pe aceasta tema ( e36 ) si daca ma ajutati pe mine cu sfaturi, ii ajutati si pe cei care sunt in aceeasi situatie ca mine. Eu unul sunt hotarat sa "fac" ceva, nu doar cer sfaturi, si voi revenii cu feedback in functie de ce voi pune pe masina.

Pe spate o sa caut un adaptor pentru ovale si astept pareri.

Orice sfat e bine venit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NWA

MesajTrimis: Sâm Oct 29, 2011 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked
Sus
vaduva80s

Data înscrierii: 06/Oct/2011
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Dum Oct 30, 2011 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prima data schimba-ti HU , cala originale BMW scot o calitate a sunetului extraordinar de proasta (Eu asa am facut la BMW-ul meu) . Recomand Pioneer . Daca-l schimbi vor suna si difurile stock de 2 ori mai bine. Dupa aia sa-ti schimbi si difurile , dar doar dupa aia . La difurile aftermarket sa te uiti la adancimea lor ca sa-ti incapa acolo .

Fa asa ca e cel mai bine.
Sus
NWA

MesajTrimis: Dum Oct 30, 2011 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai am HU original, am un Sony S2050 mai vechi dar cred ca isi face treaba ( cel putin pana pun amplificator).

Citat:
SONY CDX-S2050 CD TUNER 4 X 50W MOSFET FM/LW/MW REMOVABLE FRONT PANEL

High Sound quality CD chassis Drive-S (SN ratio over 100db)
50W x 4 Max output Power
CD Player
RDS Tuner - FM / MW / LW
EQ3 3-band equalizer with 7 user-adjustable presets
Selectable rear / subwoofer pre amp output
...

Am comandat adaptoare ovale pt. spate si primul pas sunt boxele spate, si dupaia cele pe fata. Pe fata ai idee ce adancime au?

Mersi
Sus
NWA

MesajTrimis: Lun Oct 31, 2011 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6913iS/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/Dark_Power_693/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/RTC-693/

Care dintre ele? Buget maxim 300.
Sus
vaduva80s

Data înscrierii: 06/Oct/2011
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Mar Noi 01, 2011 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre cele enumerate , clar MTX .
Dar nici alea nu le-as alege , mai bine Hertz , MB Quart , Helix , DLS , Focal. Daca nu vrei altceva decat din cele 3 propuse de de tine ramaai la MTX .
Sus
griggss

Data înscrierii: 05/Noi/2011

MesajTrimis: Lun Noi 07, 2011 9:58 am    Titlul subiectului: dress Răspunde cu citat (quote)

the majority of available pearl nuggets with regards to total cost as wellSwarovski Jewelleryas supply in the market being that they are classy in freshwater mussels that are Swarovski Jewelleryinside large provide anyway.
Regardless with the affordability associated with freshwater pearl jewelry,windows 7 key their particular natural splendor shouldn’t be presumed. wedding gowns
Although their original appeal might not be as strong since that of their more costly counterparts, they've created up with this of their number of models and also healthful colours. Perfectly round freshwater pearl jewelry are usually rare and they also every single use a unique and unique form called baroque. You'll find keishi pearl nuggets, hemp pearl jewelry, potato pearl nuggets, nugget pearl jewelry, rectangular pearl jewelry, switch pearls, coin pearl nuggets which can be flat as well as spherical or toned and squarish, as well as stay pearl nuggets. They are also far more resilient types of pearl nuggets since they're made from robust nacre.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum