Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cum conectez statia la cd-player
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
mertan
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 1:06 pm    Titlul subiectului: cum conectez statia la cd-player Răspunde cu citat (quote)

am la statie 3 randuri de rc-auri... adica 6 in total. 3 rosii si 3 albe... la cd pleyer am un rand. unu rosu si unu alb... cum fac coneziunea?

scrie asa pe ele... sus sunt rosii..

low input lin out
ch1 ch3 ch3

ch2 ch4 ch4

multumesc...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 2:54 pm    Titlul subiectului: Re: cum conectez statia la cd-player Răspunde cu citat (quote)

mertan a scris:
am la statie 3 randuri de rc-auri... adica 6 in total. 3 rosii si 3 albe... la cd pleyer am un rand. unu rosu si unu alb... cum fac coneziunea?

scrie asa pe ele... sus sunt rosii..

low input lin out
ch1 ch3 ch3

ch2 ch4 ch4

multumesc...

Low Input sunt intrarile de semnal (neamplificat, deci nu de la boxe!!), iar Line Out reprezinta iesirea de semnal pt a putea lega un alt amplif dupa respectiva statie.
La CD player poti avea iesire semnal fata/spare, deci 2perechi de RCA, o iesire de subwoofer (2 RCA) si, eventual, 1 pereche conexiuni auxiliare, precum magazie de CD/DVD etc (2 RCA).
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci... ce unesc? sigur ca din cd-player vor veni 2 rc-uri... pe le scrie l si r.. si la statie alea 2 unde vin? tot nu am inteles. am sa fac o poza mai incolo... adica in 10 min.
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum am zis... am revenit cu poze... incercutzi rca-urile unde vin difuzoarele... odata vreau sa folosesc 2 canele din cele 4 ale statie, o data un punte cele 4 canale...

deci ar fi 2 varinte...

multumesc.

Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. daca amplifici toate cele 4 boxe faci asa: introduci in casetofon 2 mufe, iar pentru statie trebuie sa cumperi un "spliter" in Y.
-------<
-------< cam asa ar fi "schema" pleaca 2 din casetofon si se transforma in 4 in statie.
2. daca amplifici doar 2 boxe (cele de pe fata) pleci cu un cablu din casetofon si in introduci in statie in 2 din cele 4 mufe de la IN.
3. mufele de line out le folosesti sa conectezi o alta statie la cea de acum.

pentru a folosi statia in bridge (punte) nu folosesti rca-urile ... folosesti conectori din partea cealalta a statiei.
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles intr-un fel... nu am inteles cum va veni treaba cu puntea...
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fa o poza la partea cealalta a statie si o sa-ti explic
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acuma am poza...

sa leg in punte stiu.... numai nu stiu cum sa conectez...
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai fi atent. pe partea asta legi la GND impamantarea (de la statie la caroserie), la remote ... firul de remote, la B+ firum de alimentare de la baterie la statie.
la front speaker la CH2 legi firele de +/- de la boxe, la fel si la CH1.

in rest ... enjoy the music

acum ... am si eu o intrebare: cat ai dat pe statie ... si daca scrie alpine pe ea cumva ...
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu ce vrei sa zici cu alpine... nu e alpine spre dezamagirea ta... e alta firma... e o copie ceva. e adusa din dubai.. nu am probat-o, dar rupe normele.... sigurantza de 40 amperi Shocked e ceva de capul ei.
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum scria ceva pe ea... dar am dezlipit... dar am sa ii fac un stiker cu alpine... daca vreti scrie si magnat pe ea... si ce vreti noi Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intrebam ca am vazut sigla cu V12 pe ea Smile) adica seria de alpine si vazusem undeva de vanzare o statie asemanatoare ... pirat pe care respectivu o vindea ca alpine originala ... si de aia ziceam ...
s-o stapanesti sanatos.

ps: si eu am pe masina tot un v12 ... cu 2 sigurante verzi Smile)
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andrei006 a scris:
s-o stapanesti sanatos

multumesc frumos
nui nici o pb... imi fac eu stiker cu alpine... a ta cati wati are?
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 8:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1x400 @4ohm
1x600 @2ohm
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 8:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu-i ceva Rambo/ranbo/ceva de genu asta? catastrofa de statie....am luat-o din speranta ca are ceva de alpine in ea... dupa 3 luni 2 canale crapate. am dat-o aproape de-a moca. se-ncingea in draci, abia ducea in punte un 1200T de 125rms...intra in protectie intr-o veselie. Crying or Very sad
a, apropo, aia era 4*80 la 4 ohmi, avea vreo 200rms in punte.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum