|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
TL-55-CDI
Data înscrierii: 30/Ian/2011 Mesaje: 48 Locație: Tulcea-bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 02, 2012 12:19 am Titlul subiectului: VOLUM ROTITA PIONEER - CINSTE MARE |
|
|
Cumpar rotita volum Pioneer Modelu DEH-6900 IB ....fac mare cinste daca ati putea sa ma ajutati cu asa ceva, sau in schimbul sumei de 50 de lei + transport etc etc + 2-3 beri !! sau vin fiert ce vreti voi.....numai sa mearga la perfectie in toate directiile,...... volum si asa mai departe...... _________________ TL-55-CDI http://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/301321-batrana-dacia-1310-a.html |
|
| Sus |
|
 |
Toma Pasionat
Data înscrierii: 13/Mai/2011 Mesaje: 129 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 02, 2012 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut ca ai si Bucuresti la locatie. Iti sugerez sa te duci pe strada Maica Domnului sau parca asa se numea..sunt multe magazile de electronice si diverse...am avut si eu nevoie de asa ceva si acolo am gasit. _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
| Sus |
|
 |
TL-55-CDI
Data înscrierii: 30/Ian/2011 Mesaje: 48 Locație: Tulcea-bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 02, 2012 1:23 am Titlul subiectului: Re: VOLUM ROTITA PIONEER - CINSTE MARE |
|
|
| TL-55-CDI a scris: | | Cumpar rotita volum Pioneer Modelu DEH-6900 IB ....fac mare cinste daca ati putea sa ma ajutati cu asa ceva, sau in schimbul sumei de 70 de lei + transport etc etc + 2-3 beri !! sau vin fiert ce vreti voi.....numai sa mearga la perfectie in toate directiile,...... volum si asa mai departe...... |
_________________ TL-55-CDI http://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/301321-batrana-dacia-1310-a.html |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|