Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 5 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: Alegere difuzoare Passat B6
Alinushu2007

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 7340

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Mie Iun 09, 2010 7:32 pm   Subiect: Alegere difuzoare Passat B6
pai vreau ceva care sa se auda cat mai clar, nu as vrea ceva care sa "urle tare"
Alinushu2007

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Mie Iun 09, 2010 7:27 pm   Subiect: Alegere difuzoare Passat B6
si o recomandare a unor sisteme de difuzoare?
Alinushu2007

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Mie Iun 09, 2010 9:08 am   Subiect: Alegere difuzoare Passat B6
HU original de pe masina scoate 4x40, are ceva daca as pune niste difuzoare de 80w ? sau este mai bine sa pun tot de 40 ?
Alinushu2007

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Mie Iun 09, 2010 9:01 am   Subiect: Alegere difuzoare Passat B6
problema e ca eu nu am ascultat mai nimic, difuzoarele as vrea sa le cumpar de pe site, dar nu stiu ce tweetere ar avea loc in locasurile din usa
Alinushu2007

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Mar Iun 08, 2010 11:05 pm   Subiect: Alegere difuzoare Passat B6
Salutare
As dori sa stiu ce sistem de boxe mi-ati recomanda sa pun pe usile din spate la un Passat B6 care sa functioneze pe HU original al masinii, un RCD300, unde tweeterele si difuzorul de bass s ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: