Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 7 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: Cumpar papusa trol
boy006

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 1384

MesajForum: Diverse   Trimis: Lun Mai 31, 2010 9:52 pm   Subiect: Cumpar papusa trol
Salutare!
As dorii sa cumpar o papusa trol dar la mine in oras si pe net nu am gasit asa ceva.Aveti careva la voi in oras sau pe net de vanzare ,ma puteti ajuta?!?
  Subiect: Ce parere aveti despre nokia 6131?>
boy006

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 1102

MesajForum: Diverse   Trimis: Dum Dec 10, 2006 9:22 pm   Subiect: Ce parere aveti despre nokia 6131?>
Doresc sa-mi cumpar un nokia 6131 ce parere aveti despre el?Cine are ,cat va tine bateria etc?
  Subiect: Mi se pare mie sau gresesc?
boy006

Răspunsuri: 12
Vizualizări: 1320

MesajForum: Diverse   Trimis: Lun Noi 06, 2006 9:16 pm   Subiect: Mi se pare mie sau gresesc?
Scuze pe bune...era totusi o gluma... Wink Wink
boy006

MesajForum: Diverse   Trimis: Lun Noi 06, 2006 8:49 pm   Subiect: Mi se pare mie sau gresesc?
"fata ta" Laughing Laughing Laughing Laughing

O&G nu-mi spune ca citesti :carti mai vechi" ca....nu stiu sigur dar parca te-as confunda acuma.... Razz
boy006

MesajForum: Diverse   Trimis: Lun Noi 06, 2006 6:11 pm   Subiect: Mi se pare mie sau gresesc?
O&g de la ce vine numele acesta??De unde sti atatea chestii despre sistemele audio??
boy006

MesajForum: Diverse   Trimis: Dum Noi 05, 2006 5:53 pm   Subiect: Mi se pare mie sau gresesc?
Mi se pare ciudat dar mai bine era de fiecare data cand intrai din nou pe site sa te logezi...mersi pentru raspuns!
boy006

MesajForum: Diverse   Trimis: Dum Noi 05, 2006 5:39 pm   Subiect: Mi se pare mie sau gresesc?
SaluT!Nu stiu ce se intampla dar dupa ce imi introduc userul si parola,(ma uit pe site etc)apoi dupa ce ies...si ma uit peste cateva minute raman logat.Asa sa intamplat si la unele persoane tot de pe ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: