Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 5 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: vw PASSAT difuzoare spate
cristi3611

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 6400

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Lun Mar 25, 2013 7:24 pm   Subiect: vw PASSAT difuzoare spate
Deci sunt cateva luni de cand am schimbat difuzoarele pe spate am pus http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Mobil_Street/Mac_Mobil_Street_16.2_F/ difuzoarele se aud foarte bine dar se ...
cristi3611

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Dum Sep 30, 2012 7:29 am   Subiect: vw PASSAT difuzoare spate
Alte pareri?
cristi3611

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Sâm Sep 29, 2012 12:49 pm   Subiect: vw PASSAT difuzoare spate
Dupa nenumarate discutii m-am hotarat la urmatorul set http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS-6/ sper sa nu fac o greseala , ce parere aveti?
cristi3611

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Vin Sep 28, 2012 10:05 pm   Subiect: vw PASSAT difuzoare spate
Sunt incepator , ar fi recomandat sistem sau coaxiale ?As dori ceva cu cu un pic de bass in plus stiu ca nu se poate obtine cine stie ce performante in bugetul asta si cu amplificarea oem. ce spuneti? ...
cristi3611

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Vin Sep 28, 2012 8:47 pm   Subiect: vw PASSAT difuzoare spate
Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra am un pasat B5.5 berlina din fabrica a venit doar cu difuzoare in portierele din fata as vrea sa ii montez un set si in portierele din spate .
Am intel ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: