Autor |
Mesaj |
Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
floryn1987
Răspunsuri: 17
Vizualizări: 7687
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Sâm Apr 29, 2017 1:03 am Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Cum imi dau seama care difuzor este amplificat si care nu? in pragul din fata este un manunchi de fire insa nu stiu care este cablul pentru difuzorul din usa??? |
Subiect: Dezamagire "in stoc" BMW Seria 5 E60 |
floryn1987
Răspunsuri: 22
Vizualizări: 9053
|
Forum: Difuzoare auto Trimis: Joi Apr 27, 2017 8:22 am Subiect: Difuzoare Neamplificate E60 |
Salut. Imi puteti spune si mie care difuzoare sunt amplificate si care nu? Am sistemul cu doua difuzoare sub scaunele fata, doua in plafonul de pe spate, doua difuzoare in usile fata si unul in bord, ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Sâm Apr 22, 2017 9:58 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Bass-ul nu este taiat pe boxe. Doar daca iau semnal de la boxele mici de pe spate nu am bass cum trebuie. Bass este dar suna spart pentru ca exista filtru pe semnal. Insa pe boxele usi fata si cele de ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Sâm Apr 22, 2017 7:14 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Dar semnal pot sa iau direct din player? As vrea sa nu iau semnal din amplificator ci din player direct. Daca iau semnal din amplificator inseamna sa il amplific iar cu amplificatorul meu. Deci de dou ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Sâm Apr 22, 2017 7:04 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Poze: |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Sâm Apr 22, 2017 6:22 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Am inceput sa fac ceva teste:
Cablul alimentare si masa gros, insa nu stiu ce sa zic de cablurile pe care vine semnalul audio catre adaptor si apoi catre subwoofer, mi se par cam subtiri acele cablur ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Mie Apr 19, 2017 4:53 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Asa am zis si eu daca amplificatorul este mai puternic este mai bine, iar daca este setat corect nu are ce sa se intample.
Deci Sw de sub scaune nu are rost sa le mai tin active? cineva mi-a zis sa ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Mie Apr 19, 2017 12:20 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Am vorbit azi pe chat online aici, si mi-a spus ca amplificatorul este prea puternic pentru subwoofer-ul meu. Deci sa inteleg ca o sa ard subwoofer-ul cu acel amplificator?
Mi-a spus ca imi trebuie u ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Mar Apr 18, 2017 10:35 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Woofer-ele de sub scaune le am inca conectate da. Am taiat cablurile aproape de difuzor si am adaugat cabluri la ambele, le-am tras pana in portbagaj unde intra in Convertor pentru ca player-ul meu nu ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Mar Apr 18, 2017 8:10 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Spune-mi ce cabluri sa cumpar. Sa stii ca m-am gandit intr-o zi la cablurile astea de proasta calitate. Dar spune-mi cum de si fara subwoofer, cand ascult normal muzica si tot se intrerupe ... |
floryn1987
|
Forum: Amplificatoare auto Trimis: Mar Apr 18, 2017 6:42 pm Subiect: Setari corecte amplificator+subwoofer pentru un bass clar |
Salut.
Am BMW E60 din 2008 cu navigatie originala CCC si am achizitionat urmatoarele:
1. JL Audio CP212-W0v3 (600WRMS)
2. Bass Face DB1.2 Class-D Monoblock Amplifier (1000W RMS/2 Ohm
750W RMS/4 Oh ... |
|