| Autor |
Mesaj |
Subiect: Boxe pentru Denon 1509 |
gigi101
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 1667
|
Forum: Boxe pentru acasa Trimis: Mar Iul 28, 2009 7:57 pm Subiect: Boxe pentru Denon 1509 |
Salut!
Ăntr-o camerĂŁ de 19 mp, la 2x30W vei rezista cĂąteva ore. Deci boxele ar fi bine sĂŁ aibĂŁ min 50W, dar mai mult decĂąt decĂąt amplificatorul. Nu Âștiu cĂąt scoate Denonul tĂŁu. Din ce exis ... |
Subiect: ce alegere sa fac la subwoofer? |
gigi101
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 1095
|
Forum: Subwoofere Trimis: Joi Iul 23, 2009 11:44 pm Subiect: ce alegere sa fac la subwoofer? |
| MulĂŸumesc. MĂŁ aÂșteptam ca mesajele trimise sĂŁ fie trimise, iar cele Ăźn curs de trimitere sĂŁ fie oriunde, numai la destinatar nu. Nu mi-e clar, dar am ĂźnĂŸeles. MulĂŸumesc ĂźncĂŁ o datĂŁ. |
gigi101
|
Forum: Subwoofere Trimis: Joi Iul 23, 2009 9:35 pm Subiect: ce alegere sa fac la subwoofer? |
Scuze la toĂŸi cei care vĂŁd aceastĂŁ paginĂŁ!
Tot pentru leone:(devine caraghioasĂŁ treaba)
Am gĂŁsit parametrii Thiele-Small ai difuzorului aici:
http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Boxes%20and%20P ... |
Subiect: De ce e necesara fonoabsorbtia???? |
gigi101
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 1278
|
Forum: Subwoofere Trimis: Joi Iul 23, 2009 1:45 am Subiect: De ce e necesara fonoabsorbtia???? |
| Foarte adevĂŁrat. Ăntrebarea a fost pusĂŁ pentru a atrage atenĂŸia cĂŁ izolaĂŸia fonicĂŁ nu este opĂŸionalĂŁ, nici materialul Âși nici grosimea. Asta pentru rezultate hi-fi. Ănainte de unde staĂŸion ... |
gigi101
|
Forum: Subwoofere Trimis: Mie Iul 22, 2009 9:27 pm Subiect: ce alegere sa fac la subwoofer? |
| Pentru leone: ĂŸi-am trimis 3 (trei) mesaje. Probabil contul meu nu a fost activat Ăźn Ăźntregime. |
Subiect: sensibilitatea difuzoarelor |
gigi101
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 14076
|
Forum: Glosar - termeni din domeniul car audio Trimis: Mie Iul 22, 2009 7:18 pm Subiect: sensibilitatea difuzoarelor |
| Sensibilitatea este Âși o mĂŁsurĂŁ a randamentului unui difuzor. Cu cĂąt sensibilitatea este mai mare cu atĂąt puterea necesarĂŁ pentru a se auzi la fel de tare (la aceeaÂși distanĂŸĂŁ) este mai micĂŁ ... |
Subiect: Cum sa ne facem singuri incinte |
gigi101
Răspunsuri: 37
Vizualizări: 81803
|
Forum: Diverse Trimis: Mie Iul 22, 2009 6:31 pm Subiect: Cum sa ne facem singuri incinte |
Salut!
Din dorinĂŸa de a nu se abandona acest forum, eu fiind un constructor amator pasionat Âși care am Ăźncercat Âși Ăźn vremuri Ăźn care nu se gĂŁseau uÂșor difuzoare bune pot ajuta (atĂąt cĂąt mĂ ... |
Subiect: Diferentza intre componente si difuzor simplu |
gigi101
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 918
|
Forum: Difuzoare auto Trimis: Mie Iul 22, 2009 5:43 pm Subiect: Diferentza intre componente si difuzor simplu |
Te pot ajuta cu adresa unui site pentru construirea boxelor:
http://www.boxe-hifi.jlkfree.com |
gigi101
|
Forum: Subwoofere Trimis: Mie Iul 22, 2009 5:25 pm Subiect: ce alegere sa fac la subwoofer? |
| Pe ce criterii ai ales difuzoarele sau mai exact ce pretenĂŸii ai de la ele (inclusiv amplificatorul) ? Un ghid bun pentru alegerea difuzoarelor Âși construirea boxelor gĂŁseÂști la http://www.boxe-hi ... |
Subiect: Boxe pentru Denon 1509 |
gigi101
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 1667
|
Forum: Boxe pentru acasa Trimis: Mie Iul 22, 2009 4:58 pm Subiect: Boxe pentru Denon 1509 |
Din link-uri am ĂźnĂŸeles cĂŁ preferi un sistem home cinema. Ideea era cĂŁ la
1200 RON ai putea sa-ĂŸi construiesti douĂŁ boxe (sistem stereo) mult mai performante. |
Subiect: De ce e necesara fonoabsorbtia???? |
gigi101
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 1278
|
Forum: Subwoofere Trimis: Mie Iul 22, 2009 4:30 pm Subiect: De ce e necesara fonoabsorbtia???? |
| Ce spuneĂŸi de vibraĂŸii ? |
| |