Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 5 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: Oltcit Club SQ
laur2009

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 4597

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Vin Apr 03, 2009 9:03 am   Subiect: Oltcit Club SQ
felicitari, sigur o sa-i bati la puncte pe altii cu finisaje ca din fabrica!!incinta pe mid bass e cap de linie, adica maxim randament pentru ele si un sony daca bagi acolo sar auzii super....
  Subiect: Achizitionare Difuzoare fata pana in 300 lei
laur2009

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 1887

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Joi Apr 02, 2009 9:22 am   Subiect: Achizitionare Difuzoare fata pana in 300 lei
bune difuzoare dar mai trebuie sa si incapa in adancime....
  Subiect: Grosime cablu alimentare vs. puterea amplificatorului
laur2009

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 5383

MesajForum: Amplificatoare auto   Trimis: Mie Apr 01, 2009 8:34 pm   Subiect: Grosime cablu alimentare vs. puterea amplificatorului
abia le gadila la puterea aia unde mai pui ca fiind vechi e posibil sa nu fie pe mosfet...
  Subiect: Achizitionare Difuzoare fata pana in 300 lei
laur2009

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 1887

MesajForum: Difuzoare auto   Trimis: Mie Apr 01, 2009 2:10 pm   Subiect: Achizitionare Difuzoare fata pana in 300 lei
cumpara sau fa-ti niste adaptoare de la 5 ori 7 la 16,5, costa 600mii avea pe net o firma...amandoua firme de difuzoare alese de tine se preteaza mai mult la sq, am avut si hertz si dls dar nu asa ief ...
  Subiect: ajutor incinta pioneer TS3001d4
laur2009

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 2761

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Mar Mar 31, 2009 9:58 pm   Subiect: ajutor incinta pioneer TS3001d4
prietene hai sa-ti zic ceva, subwooferul ala e spl si trebuie sa-i faci o incinta mult mai mare asta odata, a doua acordajul ala e prea jos si nu o sa ai decat tremurici si bass ioc....i-ti dau un ex ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: