Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Logan fata+spate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Kane

Data înscrierii: 22/Mai/2010

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 7:15 pm    Titlul subiectului: Difuzoare Logan fata+spate Răspunde cu citat (quote)

Mi-am schimbat recent HU stock cu un Pioneer DEH 50-UB si as vrea sa schimb si boxele. Bugetul este destul de mic, 100 euro pentru fata+spate. As prefera sa le pot monta direct in locul boxelor stock, fara alte modificari. Mentionez ca masina e varianta laureate, deci are boxe si pe spate din fabrica, nu trebuie sa fac eu gauri sau ceva. Ce mi-ati recomanda la banii astia?

Merita sa fac investitia? Ma refer daca e mare diferenta fata de boxele stock, care se aud ok la volum mic-mediu dar cam distorsioneaza la volum mare si nu prea se simte bass-ul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
resonantz

Data înscrierii: 28/Oct/2009

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe logan facelift nu exista tweetere, ceea ce face ca auditia pe partea de inalta sa aiba de suferit. Daca nu vrei sa faci alte modificari, poti schimba difuzoarele foarte usor, cu alte difuzoare de 13 coaxiale, pentru ca acestea se potrivesc perfect, fara a se schimba masca originala. Eu am schimbat boxele stock Blaupunkt, cu altele coaxiale (si nu foarte scumpe), coaxiale pentru ca si eu am vrut sa nu fac modificari, si sunetul s-a modificat simtitor inspre bine. Recomandat ar fi boxe sistem, in care teeterele sa le pui in dreptul oglinzilor pentru ca ai laureate, si ai oglinzi electrice. Merita sa schimbi boxele stock pentru ca sunetul va fi cu mult imbunatatit.
Sus
Kane

Data înscrierii: 22/Mai/2010

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si imi poti recomanda un anumit producator/model? Prin alte parti vad ca toata lumea recomanda DLS Classic 225. Si pe spate ce sa pun?

Masina mea e din 2007, deci nu e facelift, nici nu se pune problema de tweetere stock Smile
Sus
resonantz

Data înscrierii: 28/Oct/2009

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am scris facelift ca ma gandeam la masina mea Smile Daca nu vrei sa faci nici o modificare, asa cum ai spus, ai putea sa mergi in bugetul de 100e pe E 105 esprit de la Helix care face 200Ron la beloud si booster

Ultima modificare efectuată de către resonantz la Sâm Mai 22, 2010 11:18 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 11:11 pm    Titlul subiectului: Re: Difuzoare Logan fata+spate Răspunde cu citat (quote)

Kane a scris:
....cam distorsioneaza la volum mare si nu prea se simte bass-ul.

iti va distorsiona si cu niste boxe de 1000 $ atat timp cat fortezi volumu. nici-un player nu se da la maxim ... fie el si de 3000$ fara sa ai amplificator .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum