|
|
|
Autor |
Mesaj |
Kane
Data înscrierii: 22/Mai/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Mai 22, 2010 7:15 pm Titlul subiectului: Difuzoare Logan fata+spate |
|
|
Mi-am schimbat recent HU stock cu un Pioneer DEH 50-UB si as vrea sa schimb si boxele. Bugetul este destul de mic, 100 euro pentru fata+spate. As prefera sa le pot monta direct in locul boxelor stock, fara alte modificari. Mentionez ca masina e varianta laureate, deci are boxe si pe spate din fabrica, nu trebuie sa fac eu gauri sau ceva. Ce mi-ati recomanda la banii astia?
Merita sa fac investitia? Ma refer daca e mare diferenta fata de boxele stock, care se aud ok la volum mic-mediu dar cam distorsioneaza la volum mare si nu prea se simte bass-ul. |
|
Sus |
|
 |
resonantz
Data înscrierii: 28/Oct/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Sâm Mai 22, 2010 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe logan facelift nu exista tweetere, ceea ce face ca auditia pe partea de inalta sa aiba de suferit. Daca nu vrei sa faci alte modificari, poti schimba difuzoarele foarte usor, cu alte difuzoare de 13 coaxiale, pentru ca acestea se potrivesc perfect, fara a se schimba masca originala. Eu am schimbat boxele stock Blaupunkt, cu altele coaxiale (si nu foarte scumpe), coaxiale pentru ca si eu am vrut sa nu fac modificari, si sunetul s-a modificat simtitor inspre bine. Recomandat ar fi boxe sistem, in care teeterele sa le pui in dreptul oglinzilor pentru ca ai laureate, si ai oglinzi electrice. Merita sa schimbi boxele stock pentru ca sunetul va fi cu mult imbunatatit. |
|
Sus |
|
 |
Kane
Data înscrierii: 22/Mai/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Mai 22, 2010 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si imi poti recomanda un anumit producator/model? Prin alte parti vad ca toata lumea recomanda DLS Classic 225. Si pe spate ce sa pun?
Masina mea e din 2007, deci nu e facelift, nici nu se pune problema de tweetere stock  |
|
Sus |
|
 |
resonantz
Data înscrierii: 28/Oct/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Sâm Mai 22, 2010 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am scris facelift ca ma gandeam la masina mea Daca nu vrei sa faci nici o modificare, asa cum ai spus, ai putea sa mergi in bugetul de 100e pe E 105 esprit de la Helix care face 200Ron la beloud si booster
Ultima modificare efectuată de către resonantz la Sâm Mai 22, 2010 11:18 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Mai 22, 2010 11:11 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare Logan fata+spate |
|
|
Kane a scris: | ....cam distorsioneaza la volum mare si nu prea se simte bass-ul. |
iti va distorsiona si cu niste boxe de 1000 $ atat timp cat fortezi volumu. nici-un player nu se da la maxim ... fie el si de 3000$ fara sa ai amplificator . |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|