Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

subwoofer re 12"

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Iun 02, 2010 7:30 pm    Titlul subiectului: subwoofer re 12" Răspunde cu citat (quote)

vandut

Ultima modificare efectuată Pigoo la Sâm Iul 03, 2010 11:56 am, modificat de 4 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo

MesajTrimis: Lun Iun 07, 2010 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up ,
600ron difuzorul, 700ron cu incinta.

daca nu... luati-va kicker sau jbl Laughing Laughing

in realitate efectul de destramare este de 5 ori mai pronuntat. Laughing , ca sa va faceti o idee, uitati-va la prinderile centurei de siguranta .
va readuc la cunostinta ca acesta este un rover, nu logan, masina care are rollcage din fabrica, nu tremura mai nimic pe ea la exterior, dar la interior bordul mai avea un pic si iesea din loc, uitati-va la fata playerului, in realitate nu se poate citi titlul piesei
pe final cand s-a intrerupt, cazuse amplificatorul de pe incinta si au iesit cablurile din el Laughing

Sus
sex99

Data înscrierii: 21/Dec/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 5:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut iti pot oferii un gz hidrogen 800rms in cutie bass reflex este 2x2 ohm 0722294808 un bip daca e si vb
Sus
Ciochy
Pasionat

Data înscrierii: 17/Noi/2008

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

super frumos difuzorul, me likey likey, free up
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ieri am reusit sa trag cabluri de alimentare, sa montez amplificatoare.. tot, am terminat sistemul si am avut ocazia sa il ascult in sfarsit . cel de la care am luat jucariile imi este prieten . din iarna si-a cumparat alta masina iar toate sculele au ramas in garaj impreuna cu cealalta masina .
acum dupa ce am terminat tot... am observat ca batea ceva in difuzor... ca si cand ar fi fost descentrat. l-am scos din incinta si am observat ca un fir leonic este un pic stramb (ondulat) cu o bucla spre membrana si atinge facand un zgomot un pic enervant , noroc ca din masina nu se aude nimic . ce as putea sa fac sa indrept firul ala? ca cu mana nu a mers Laughing
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu daca merge in cazul acestui difuzor (din cauza Xmax'ului mare) , dar la o chinezarie i-am pus pe firul leonic lac de bobinaj si rezultatul a fost ok.

cred ca ar merge in loc de lac pt bobinaj si lac de unghii

SergyU
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 10:09 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Cred ca cel mai in masura sa iti zica este Claudiu_Urban dai un Mp si intreaba nu costa nimic
Pigoo

MesajTrimis: Mie Iun 16, 2010 1:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca mai e nevoie Smile
cred ca s-a mai inmuiat firul ... ca nu se mai aude... decat cateodata.. f rar.. deci se remediaza. cred ca era din cauza ca nu a mai fost folosit mult timp.. Razz
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Joi Iun 24, 2010 2:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

500 ron difuzorul !!!!!! urgent de tot !!!!!
Sus
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Joi Iun 24, 2010 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merge sa lipesti o bucata de burete(nu prea gros) in dreptul firului leonic pe spatele membranei..nu afecteaza cu nimic si scapi si de zgmotul ala..
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Joi Iun 24, 2010 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

super tare, nu m-am gandit la asta, ai dreptate !
dar membrana vine deja cu ceva lipit chiar in locul ala...... exact pentru chestia asta, o sa incerc sa imbrac firul cu ceva de genul oricum.
merci pt pont Wink
Sus
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Joi Iun 24, 2010 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-ai pentru ce...stiu ca asa se face la difuzoarele profesionale audio in caz de bat firele leonice in membrana
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Joi Iun 24, 2010 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzorul vine deja cu asa ceva pe spatele membranei Smile chiar deasupra la fire . priveste atent in pozele de mai sus cu difuzorul .
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Vin Iul 02, 2010 2:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vandut
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum