Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
Trimis: Lun Iun 07, 2010 7:40 pm Titlul subiectului:
up ,
600ron difuzorul, 700ron cu incinta.
daca nu... luati-va kicker sau jbl
in realitate efectul de destramare este de 5 ori mai pronuntat. , ca sa va faceti o idee, uitati-va la prinderile centurei de siguranta .
va readuc la cunostinta ca acesta este un rover, nu logan, masina care are rollcage din fabrica, nu tremura mai nimic pe ea la exterior, dar la interior bordul mai avea un pic si iesea din loc, uitati-va la fata playerului, in realitate nu se poate citi titlul piesei
pe final cand s-a intrerupt, cazuse amplificatorul de pe incinta si au iesit cablurile din el
Trimis: Mar Iun 15, 2010 7:41 pm Titlul subiectului:
ieri am reusit sa trag cabluri de alimentare, sa montez amplificatoare.. tot, am terminat sistemul si am avut ocazia sa il ascult in sfarsit . cel de la care am luat jucariile imi este prieten . din iarna si-a cumparat alta masina iar toate sculele au ramas in garaj impreuna cu cealalta masina .
acum dupa ce am terminat tot... am observat ca batea ceva in difuzor... ca si cand ar fi fost descentrat. l-am scos din incinta si am observat ca un fir leonic este un pic stramb (ondulat) cu o bucla spre membrana si atinge facand un zgomot un pic enervant , noroc ca din masina nu se aude nimic . ce as putea sa fac sa indrept firul ala? ca cu mana nu a mers
Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
Trimis: Mar Iun 15, 2010 7:44 pm Titlul subiectului:
nu stiu daca merge in cazul acestui difuzor (din cauza Xmax'ului mare) , dar la o chinezarie i-am pus pe firul leonic lac de bobinaj si rezultatul a fost ok.
cred ca ar merge in loc de lac pt bobinaj si lac de unghii _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia)
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Iun 15, 2010 10:09 pm Titlul subiectului: re
Cred ca cel mai in masura sa iti zica este Claudiu_Urban dai un Mp si intreaba nu costa nimic _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/
Trimis: Mie Iun 16, 2010 1:04 am Titlul subiectului:
nu cred ca mai e nevoie
cred ca s-a mai inmuiat firul ... ca nu se mai aude... decat cateodata.. f rar.. deci se remediaza. cred ca era din cauza ca nu a mai fost folosit mult timp..
Trimis: Joi Iun 24, 2010 3:15 pm Titlul subiectului:
super tare, nu m-am gandit la asta, ai dreptate !
dar membrana vine deja cu ceva lipit chiar in locul ala...... exact pentru chestia asta, o sa incerc sa imbrac firul cu ceva de genul oricum.
merci pt pont
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum