|
|
|
Autor |
Mesaj |
alextirca
Data înscrierii: 05/Iun/2010 Mesaje: 12 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 05, 2010 11:12 am Titlul subiectului: INELE PRINS DIF. |
|
|
Mi-am cumparat niste dif pentru spate (la logan), numai am inelele de plastic din fabrica, ci tabla indoita spre interior si facut locas pentru dif. 16,5 cm. Acuma gaura nu este facuta uniform si dif nu sta drept si nu vreau nici sa le prind direct pe tabla, cum erau cele dinainte. Momentan le-am prins cu niste distantiere de cauciuc la fiecare surub. Ce imi recomandati sa imi pun sa fie "ca la carte", dif sunt astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-G/SPG-17C2/, leam auzit cum se aud, si mi-au placut. Se aud destul de clar, dar lipseste total basu. Cred ca de la montaju meu nefericit, cand le pusesem de forma pe tabla se auzeau mai cu bass, dar asa cu tzigania care am facut-o io a disparut complet bassu. Ziceam sa imi pun niste inele MDF, se gasesc de cumparat special pentru logan? |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Lun Iul 05, 2010 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
am eu 2 pe acasa...au fost folosite(deci au gaurile deja date) eventual le dai o vopsea sa fie in ton cu mocheta..si aia e... _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|