Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Daca se poate putin ajutor!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
ToW

Data înscrierii: 24/Mai/2010

MesajTrimis: Mar Noi 16, 2010 10:11 pm    Titlul subiectului: Daca se poate putin ajutor!! Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Am o dacie berlina 1310 an 2003 pe injectie.In ea am momentan urmatoarele:
-mp3 Alpine CDE-9850RI ;
-boxe fata/spate Sony xplod 2 ovale si doua rotunde(o sa ma uit pe garantie sa vad daca scrie ce model sunt.toate 4 sunt acelasi model fiind luate in acelasi timp).
Pe langa astea am un Magnat rx 44 care amplifica doua boxe eurotec de 12" aflate intr'o incinta.(o sa atasez mai jos niste poze).
Acum problema mea e urmatoarea,in berlina mea nu o sa se auda niciodata ca intr'un breck,incinta e facuta de mine in locul canapelei din spate,asta ca sa simt ca am ceva bass in plus.Daca le pun in portbagaj nu se mai simte mare diferenta inauntru si mai mult nu il pot tine inchis,se deschide probabil de la vibratii nu stiu.
Din cauza spatiului care nu imi permite prea multe as vrea totusi sa renunt la incinta sa imi fac din nou dacia cu 5 locuri nu doar cu 2.
Acum ca am explicat intocmai dupa regulament am ajuns la ce vroiam sa zic.
Vreau sa schimb boxele ovale/rotunde si sa renunt la incinta cu cele 2 difuzoare.
Daca se poate si stiti sa imi spuneti ce s'ar auzi mai bine decat cele 4 sony sa duca acel casetofon.daca e nevoie pastrez si statia.
Nu stiu ce sa mai zic daca ar mai fi ceva mai spun pe parcurs.
Multumesc frumos astept parerile voastre

cde-9850ri.jpg
 Description:
 Filesize:  28.71 KB
 Viewed:  288 Time(s)

cde-9850ri.jpg

P6020001.JPG
 Description:
 Filesize:  455.75 KB
 Viewed:  271 Time(s)

P6020001.JPG

P6020002.JPG
 Description:
 Filesize:  322.31 KB
 Viewed:  295 Time(s)

P6020002.JPG

P6010006.JPG
 Description:
 Filesize:  446.75 KB
 Viewed:  301 Time(s)

P6010006.JPG

magnat rx 44.JPG
 Description:
 Filesize:  131.88 KB
 Viewed:  285 Time(s)

magnat rx 44.JPG

magnatrx44.JPG
 Description:
 Filesize:  121.26 KB
 Viewed:  267 Time(s)

magnatrx44.JPG

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Noi 17, 2010 8:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara sa fiu deloc rautacios iti spun ca ( dupa gusturile mele ) schimbarea difurilor sony cu oricare altele ar fi considerat un upgrage ... sony sunt destul de slabe/slabe in comparatie cu orice

2 hu e oke ... iti poate "duce" cam orice dif pana in 3.5-5mil

3 treaba cu auzitul basului in masina, masina care are 5 locuri si nu doar 2 se poate rezolva prin 2 metode :
a) lipsa difurilor spate ar inlesni trecerea "bass ului" din portbagaj in masina
b) o incinta gandita/calculata pentru cele 2 traductoare Razz de bass ar scoate tot untul din ele ...
c) variantele a)+b) indeplinite simultan = succes sigur

daca am omis ceva din intrebarile tale ... ramane sa ma tragi de maneca si daca sunt in masura iti raspund !

YM: shokaliptiku
Sus
ToW

MesajTrimis: Mie Noi 17, 2010 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles,nu sunt suparacios Very Happy asa ca poti sa imi spui orice pt ca de aia am apelat la ajutorul vostru.
O incinta gandita bine nu am cum sa imi fac eu mai mult de cat mi'am fct.
De aia te'am intrebat zilele trecute de cineva care ar face incinte sa ma poata ajuta cu una.
Daca desfiintez difurile de pe spate cu ce as mai ramane referitor la medii inalte eu stiu....?
Aici te trag de maneca in sensul bun al cuvantului si te rog daca poti sa ma ajuti pana la capat.
Tu cum ai face unde si ce ai pune??
De scule noi nu cred ca am bani momentan dar de aia intreb de pe acuma ca sa stiu ce si cum imi permit.Poate gasesc ceva pe la colegii de pe forum .
Cu respect multumesc frumos
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 18, 2010 8:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca desfiintez difurile de pe spate cu ce as mai ramane referitor la medii inalte eu stiu....?
Aici te trag de maneca in sensul bun al cuvantului si te rog daca poti sa ma ajuti pana la capat.

cu difurile fata ... care au acelasi rol : inalte + medii

asa ar treb facut in mod normal ...
inalta si media sa vina din fata

Sus
ToW

MesajTrimis: Joi Noi 18, 2010 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce fel de difuzoare ar trebui sa caut.poate ma apuc deja de treaba.Unde sa postez si eu sa intreb de cineva care face incinte prin bucuresti?Salut ms mult
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 18, 2010 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sfatul meu ar fi sa mergi pe sistem
tw + medie separate ...
cautand bineinteles astfel incat sa te incadrezi in bugetu-ti

Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2010 8:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu iti spun din experienta... am difuri doar pe fata ... 4 difuri de 20 si cate un tweeter pe fiecare usa din fata...si doar un sub in spate...daca este bine gandita cutia, o sa ai tot ce vrei .... inalte, medii si bas... pentru ce sa iti mai trebuiasca medii pe spate?
are dreptate shoka....schimba difurile sony...nu sunt stralucite deloc. daca este asa cum zici tu, ca nu se aude basul , atunci cand il asezi in portbagaj, daca iti iei 2 difuri mai bune pe fata s-ar putea sa nu mai auzi subul nici cand il ai in locul banchetei de spate, oricum si difurile de fata trebuiesc amplificate ....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum