Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

o configuratie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
BOOM

Data înscrierii: 15/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 7:47 pm    Titlul subiectului: o configuratie Răspunde cu citat (quote)

pt un opel astra 2002 1.hu sa fie pana in 5 mil 2.am dif si in usile din fata si in cele din spate cu tweeter deci 2 perechi de sistem ....perechea sa fie pana in 3 mil cred ca au 16.5 difuzoarele.mai trebuie ceva la usi insonorizare....difuzoarele nu vreau sa le amplific deci ma gandesc ca nu o sa fie putere prea mare vreau sa mearga cat mai bine pe hu.ms anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata sigur ai 16.5.... dar pe spate cred ca is de 13. nu-s sigur, mai bine verifica si tu inainte sa faci vreo comanda.
1. player in banii aia iti recomand Pioneer 30 MP
2. boxe... DLS B6 fata, DLS B5 spate
3. iar pt insonorizare iti recomand: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Door_Kit/
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Dec 27, 2006 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MTX_Audio/THS652/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MTX_Audio/THS502/

(sau varianta Coustic, pentru ca sunt de la aceeasi firma mama si au sunet f apropiat calitativ la pret mai mic).

Si cele de la DLS sunt bune.
Ca si performante/pret cele de la Coustic ar fi primele (parerea mea). Daca ai avea vreodata in viitor intentia de a instala statie, sunt obligatorii MTX sau DLS.

Bafta....
Sus
BOOM

Data înscrierii: 15/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms ...si inca ceva daca as vrea sa nu le mai folosesc pe alea din usile din spate pt ca sunt mici de 13...ar fi mai indicat sa pun la luneta ceva....ovale sau nu e bine pt ca nu e din tabla si nush cum ar sta dif fixate acolo??
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Dec 28, 2006 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa nu pui nimic in luneta.... foloseste locasurile originale, chiar daca-s de 13.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum