Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cum s-ar auzii??
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
BaZooKa
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: cum s-ar auzii?? Răspunde cu citat (quote)

hu-deh 2820
boxe usile fata -dls b6a
boxe usile spate-dls b5a
amplif-gta275 sau recomandati voi alta mai potrivita
subwoofer -jbl gto 1200b
masina opel astra 2002
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hu-bun
dif fata bune
dif spate ai putea sa pui http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_125/ ca nuti trb sistem pe spate si bvagi mai mult in amplif
amplif poti sa iei http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/
sau http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Phantom/Phantom_2000/
sau http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_22/
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt anumite lucruri care nu sunt de acord. Player-ul este cam slab, iar pentru 100 lei in plus obtii f multe (adica daca treci la MP30 vei avea 2 pre-out RCA, filtre, procesare sunet).
Statia s-ar putea sa fie cam puternica. Eu zic ca este suficient: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_2_Special_Mk_II/ (totusi sunt dif de 50W, iar cu orice filtrare ai baga nu poti sa bagi puteri cu mult mai mari de 80W, iar diferenta de db este infima)
Subwoofer-ul cu ce il amplifici ? Vrei statie separata sau una cu 4 canale si sa-i folosesti 2 in punte ?
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai difurile nu le amplifica
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum m-am prins Rolling Eyes ......
Daca nu le amplifica, macar playerul sa fie MP30.

P.S. Ca statie e f buna RX 22. Are si filtru subsonic si pret bun.
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 1:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul este destul de bun are 4x50w
io in casa lam pus la niste boxe mari de 8 ohmi si bubuia casa de la 2 canale
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are 50W. Are maxim 25W. Eu ziceam ca pentru inca 100 lei se poate obtine ceva cu mai multe dotari, dotari ce in masina sunt foarte utile.
Sus
BaZooKa
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult ....si daca tot o sa fie problema de hu ....am auzit si eu ca e bun deh 30 da nush ce sa zik nu imi prea place la aspect la design ....puteti sa imi recoamanandati altceva tot asa pana in 5 mil .....modele de la sony 2007 par simpatice da nush cat de bune sunt pt ca sony am auzit ca sunt cam slabi in car audio la difuzoare si playere.
Sus
BaZooKa
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si inca ceva ce cabluri imi trebuie?? Smile
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu tot pe pioneer as merge dar daca tu vrei altceva e optiunea ta
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa amplifici difuzoarele cu semnalul din player nu-i bine sa-ti iei player Sony. Nu are calitatea sunetului pe care o au Pioneer, Clarion sau Alpine (ma refer in gama de pana in 7-8 milioane).
Cand o sa ai player-ul instalat pe masina si o sa-ti placa cum se aude o sa uiti ca nu e tocmai cel mai estetic dintre aparate.

Pentru statia de subwoofer iti trebuie:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz_10mm/
Sus
BaZooKa
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si o sa imi trebuiasca condenstaor sau insonorizare la usi sau la portbagaj?ma gandesc ca nu o sa fie cine stie ce putere.... Question
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

insonorizarea aduce un plus de calitate dar condensatorul nu stiu daca trebuie
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce fel e masina breck?
Sus
BaZooKa
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e break...e daia cu fundu scurt.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum