|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Mausica Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 13/Mai/2010 Mesaje: 26 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Dec 15, 2011 12:07 am Titlul subiectului: Vand Cd player/SD/CD/USB Medion MD-83328 NOU!!! |
|
|
Dupa cum spune titlu vand o bucata cd player Medion (Made in Germany) acesta are USB pe partea frontala precum si intrare AUXiliara tot pe panoul frontal + CD mp3/wma . Are 4x22W RMS sau 4x50W , iesire de subwoofer si iesire pentru Bluetooth! Aparatul este nou nout a fost folosit cam maxim 1 ora cand am fost plecat din provincie.Tin sa precizez ca aparatul arata absolut impecabil, nu este zgariat sau alte urme de uzura fiind nou!Am la el telecomanda deasemenea nezgariata sau alte urme de uzura.Player-ul merge absolut impecabil si are un sunet deosebit!Display-ul are setare pe 8 culori el fiind LCD ,se potriveste aproape cu toate luminiile de bord sau consola de la mai toate masiniile!Exista posibilitatea de conectarea lui prin BlueTooth ,aparatul poate memora 10 numere de telefon si se pot forma direct de pe el auzindu-se in boxele masinii,iar microfonul este incorporat in partea frontala a player-ului si se poate vorbi din habitatul masinii. Trimit si intara prin FunCourier sau Posta Romana sau predare personala in judetul Arges.Link-ul pagini oficiale MEDION si pretul acestuia! http://www.medion.com/de/electronics...5-e5ce3a547a7a
PRET: 250 ron negociabil in limita bunului simt!
. _________________ Sparco Racing |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Dec 16, 2011 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sus cu player-ul! 230 ron  _________________ Sparco Racing |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Dec 17, 2011 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
200 ron negociabil!!! _________________ Sparco Racing |
|
| Sus |
|
 |
cristipascalau
Data înscrierii: 17/Dec/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Dec 17, 2011 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hmm...e cu usb?... |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Dec 17, 2011 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristipascalau a scris: | | hmm...e cu usb?... |
| Mausica a scris: | Dupa cum spune titlu vand o bucata cd player Medion (Made in Germany) acesta are USB pe partea frontala precum si intrare AUXiliara tot pe panoul frontal + CD mp3/wma . Are 4x22W RMS sau 4x50W , iesire de subwoofer si iesire pentru Bluetooth! Aparatul este nou nout a fost folosit cam maxim 1 ora cand am fost plecat din provincie.Tin sa precizez ca aparatul arata absolut impecabil, nu este zgariat sau alte urme de uzura fiind nou!Am la el telecomanda deasemenea nezgariata sau alte urme de uzura.Player-ul merge absolut impecabil si are un sunet deosebit!Display-ul are setare pe 8 culori el fiind LCD ,se potriveste aproape cu toate luminiile de bord sau consola de la mai toate masiniile!Exista posibilitatea de conectarea lui prin BlueTooth ,aparatul poate memora 10 numere de telefon si se pot forma direct de pe el auzindu-se in boxele masinii,iar microfonul este incorporat in partea frontala a player-ului si se poate vorbi din habitatul masinii. Trimit si intara prin FunCourier sau Posta Romana sau predare personala in judetul Arges.Link-ul pagini oficiale MEDION si pretul acestuia! http://www.medion.com/de/electronics...5-e5ce3a547a7a
PRET: 250 ron negociabil in limita bunului simt! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|