|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Mar Oct 16, 2012 10:36 pm Titlul subiectului: VAND SPL DYNAMICS XTR-250D2 |
|
|
Subwooferul are aproximativ doua luni de la instalare si cam 5-10 ore de functionare pe masina mea in incinta de muzica in conditii de amplificare exceptionale si este impecabil din punct de vedere functional si optic...Este inca in rodaj ( inca este foarte rigid ).
Accept orice proba si orice verificare a subwooferului.
Subwooferul este la cutie in ambalajul original!!!
Se ofera certificat de garantie si factura la cerere!!!
Cine doreste ofer si incinta acordata la 30-33 hz care suna exceptional la pretul de 150 lei.
Accept si anumite schimburi.
Cine a ascultat jucaria si cine stie ce vand este rugat sa posteze aici o parere.
PRET: 450 LEI CASH SAU 550 LA SCHIMBURI
Detalii aici pe forum pe privat sau la nr de tel 0761 211 212 |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Mie Oct 17, 2012 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vandut....!!! |
|
| Sus |
|
 |
fotografpasionat
Data înscrierii: 08/Oct/2011 Mesaje: 23
|
Trimis: Dum Oct 21, 2012 9:40 pm Titlul subiectului: up |
|
|
revine la vanzare a ajuns la mine, i-am cumparat incinta pe bandpass super se aude. pret 450 doar subu, sau 600 cu totul. 0769758989
dimensiuni incinta 31x31x50. culoare albastra
il vand pentru ca mai am altu un un gzpw12 , pe care il pusesem deoporte, pentru ca am o masina mica, iar gzpw e foarte greu , in comparatie cu asta , mica o toyota aygo, insa gzpw, este prea greu. insa m am obijnuit cu el, si nu pot renunta la el..chiar daca este greu si imi trage masina mai greu. are cam 60 de kg, cu tot cu incinta. |
|
| Sus |
|
 |
Tr0tiL Pasionat

Data înscrierii: 13/Mai/2010 Mesaje: 118
|
Trimis: Vin Oct 26, 2012 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca mai arata cum arata la tibitzu eu ofer 400 lei .... |
|
| Sus |
|
 |
fotografpasionat
Data înscrierii: 08/Oct/2011 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin Oct 26, 2012 9:07 pm Titlul subiectului: ok e in regula |
|
|
| suna ma pentru a lua legatura si a stabilii detaliile. am si incinta pe compresie pentru el daca o vrei |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|