|
|
|
Autor |
Mesaj |
PeaceMAn
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 3:48 pm Titlul subiectului: rasp pls |
|
|
vreau sa-mi cumpar niste boxe pionner TS-A2011 si scot 90W RMS cu independenta 4 ohmi! intrebarea mea este: pot sa le leg in paralel sa ajunga la 2 ohmi (cred k asta inseamna sa ramana un sigur fir , nu? ) si sa le bag la o statie monobloc de 2 ohmi? vor scoate aceeasi putere la 2 ohmi? ar fi mai bine p 2 ohmi?? sau mai bine stereo pe 4 ohmi?
si ink o nelamurire: dak statia scoate 120 W RMS(p cate un canal) iar boxele sunt de 90 RMS se pot strica? as putea sa setez cat sa scoata statia? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti recomand sa folosesti un amplificator stereo in 4 ohmi, fiecare dif avand iesirea proprie.
iti recomand asta pt pastrarea stereofoniei si eventual a unor reglaje de care dispune playerul tau.
daca le legi in paralel o sa ramai cu 2 fire, cu un singur fir nu ai ce face
legi plusul cu plusul si minusul cu minusul, si de la plusul si de la minusul rezultat in urma legarii in paralele pleci cu un fire de la fiecare
o sa ai 2 fire la fiecare dif.
treaba su statia e perfecta, dar atentie la reglaje, sa nu dai mai mult de 90W in difuzoare ca nu o sa aiba viata lunga... |
|
Sus |
|
 |
PeaceMAn
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult pt rasp....
cat costa un set complet de fire bune pentru a conecta o statie,2 boxe spate si 2 boxe (13 cm ) fatza(pt un mp3 player cu iesire rca 2,2 v) ?este nevoie de vreun condensator pt aceasta combinatie?
scuze, dar nu ma pricep mai deloc  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|