|
Autor |
Mesaj |
fastas
Data înscrierii: 16/Noi/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Noi 16, 2013 2:29 pm Titlul subiectului: Recomandare subwoofer+amplificator auto buget 800-1000 |
|
|
Buna ziua sunt nou pe forum si as avea nevoie de ceva recomandari ca la prima alegere facuta desigur de mine am dato in bara cu un pachet de bass..
Am avut un basspack de la blaupunkt woofer gtb 1000 bp11 si amplif gta 250 bp11 instalat intrun scoda octavia 1 as vrea sa pastrez incinta de la woofer gtb 1000 bp11 si sa cumpar ceva de calitate , si cablurile de la pachetul blaupunkt vreau sa le pastrez ca is trase pe sub scaune etc si nu as vrea sa imi fac treaba iarasi cu schimbatu cablurilor
Acuma intreabarea mea este oare cablurile ce leam primit la pachetul blaupunkt o sa reziste la subwoferul si ampliful pe care il voi cumpara
Cineva mia recomandat Subwoofer Pioneer TS-W260D4 si Amplificator Clarion APX1301E
Poate imi puteti recomanda ceva mai bun in limita bugetului , va multumesc |
|
Sus |
|
 |
Mihai C

Data înscrierii: 01/Apr/2013 Mesaje: 28
|
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
Sus |
|
 |
Alex-T Pasionat

Data înscrierii: 15/Aug/2013 Mesaje: 50 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 09, 2013 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primu rand din experienta proprie cu produsele Mac Audio pot sa-ti zic ca sunt cele mai proaste posibile si sa fugi de ele !
In al doilea rand pack-ul MTX il detin 2 cunostinte, l-am auzit pe masinile lor si e ok raport calitate-pret.
In al treilea rand mentionez ca si sfatul acela care l-ai primit cu subwoofer Pioneer si amplificator Clarion nu e rau acuma depinde ce vrei si tu, vrei un pic de bass acolo pe bani putini ia MTX vrei ceva mai serios ar merita sa incerci combinatia Pioneer cu Clarion. |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
|
Sus |
|
 |
|