Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alpine vs sony

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
theodanila

Data înscrierii: 21/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 11:54 pm    Titlul subiectului: alpine vs sony Răspunde cu citat (quote)

salutare.

pana azi am avut un hu sony gt212, de care am fost destul de multumit. insa a venit vremea pentru ceva mai interesant.

drept pentru care, m-am hotarat sa aleg intre

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-A250/

si

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9871R_-_RR/

Pe care sa il iau? Rog sa raspunda cei care au avut experiente eventual cu ambele modele. Ca daca e sa ma iau si eu asa, din auzite, imi iau direct harman/kardon Smile

Nu ma intereseaza optiunile de genul luminite si alte prostii, ci STRICT care are sunetul cel mai clar.

Pentru difuri am ales sa merg pe varianta alpine, din cate am ascultat mi se par cele mai bune. Fara amplificare.

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu cati si daca are cineva pe masina unul dintre cele doua modele ca sa iti poata da o parere obiectiva
si daca totusi este cineva, poate ca nu a auzit si celalalt model
oricum daca te intereseaza calitatea sunetului alpine ar fi o alegere mai buna
sony desi are multe gadget`uri la unele modele, nu au nevoie sa isi faca o reputatie buna in car audio, pentru ca ei fac de toate
si vand si ieftin asa ca au profit
pe de alta parte alpine au de mentinut o reputatie (fiind printre cei mai buni in domeniu) si ofera o oarecare calitate si la modelele nu foarte scumpe

strict in privinta celor 2 modele un avantaj concret ar fi high pass filter care e prezent la alpine si care conteaza mult
Sus
viperfox

Data înscrierii: 31/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut a250, ce pot sa spun despre el, are display`u cam micut (acum am gt300 care are ditamai displayu:D), in rest pe partea de audio e lafel cu gt300 si cred si cu ce ai avut tu, amplif din el e acelasi, cel mult asta are preseturi eq3 in plus (cred, nu stiu exact ce avea al tau); deci in principal e tot un sony

apline nu am avut eu personal dar am ascultat in alte masini si intr'adevar calitatea sunetului e mai ridicata (acum depinde ce asculti...) insa daca treci de la sony la alpinde s'ar putea sa duci doru basului tipic sony (parere subiectiva)

propunere: de ce nu iti iei (pt varianta sony) http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT610U/ ? are in plus fata de a250 display mare si mufa usb pe fata, poti sa infigi stick-u cu mp3 uri
Sus
theodanila

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andru: la ce ma ajuta high pass filter? ca nu am nici cea mai vaga idee Smile

viperfox:
referitor la propunere, nu ma impac bine cu playerele la care trebuie data data in jos fata, imi plac cele la care discul intra direct.

ma gandeam la a 250 ca stiu cum e sony, exact la treaba cu basul. in schimb am vazut ca nu are loudness modelul asta. mai e acelasi sunet cald si fara loudness?

tot la a250, imi place mult designul, care se potriveste bine la mine in masina. ma incanta si ca pot sa-i pun telecomanda. la noi inca nu exista modelul, dar cunosc pe cineva care imi poate aduce.

http://www.xplodsony.com/xplod/accessories/RM-X6S

este diferenta intre basul sony si cel alpine?
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da Laughing alpine chiar are bass, la sony e o parere ...
bass-ul cel mai tare il are insa pioneer.

theodanila

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri. in final m-am hotarat asupra alpine. am vazut si ascultat azi la cineva pe masina si se aude impresionant. iar la setari sunet, nu mi0am imaginat ca se pot asa multe.
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai putea incerca asa pentru si mai multe setari putere mai mare concluzie sunet mai bun http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ nu o sa regreti
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum