|
Autor |
Mesaj |
robyfow
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 18
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Recomand sa mergi pe Ground Zero.
La raportul calitate/pret stau nemaipomenit de bine.
Eu am GZTC 16MK2 pe masina si suna foarte bine, eu sunt foarte multumit de ele.
Daca esti din Bucuresti, ne putem intalni sa asculti sistemul sa-ti faci o idee despre cum se aude.
Ce spui? |
|
Sus |
|
 |
robyfow
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au fost prima optiune si la mine dar crezi ca se descurca Alpineul de 4*45W cu boxele astea doua de 90 W ?
Unii mi-au zis chiar ca se aude mai bine daca sunt boxele mai mari in schimb altii spun ca dimpotriva cel mai bine e sa ai boxe pe undeva la 80% din cat scoate HU-ul
Daca imi confirma cineva ca nu e nici o problema legata de puterea dubla a boxelor fata de Hu ... atunci merg fara retineri pe Ground Zero |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa le folosesti linistit. amplificarea interna a playerului este pe undeva in jurul a 20 w RMS pe canal, deci chiar daca trimiti un semnal patrat nu ai sanse sa le arzi  |
|
Sus |
|
 |
robyfow
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
io ma gandeam la calitatea sunetului nu la faptul ca le ard.
dupa logica mea infantila cred ca boxele nu ajung la ceea ce pot ele sa dea cu adevarat din moment ce se chinuie sa le mishte un amplificator cu o putere foarte mica comparativ cu a lor
cele 3 difuzoare aduse in discutie au urmatoarele puteri: 30 50 90 Watts
Asadar cel putin teoretic care sunt mai adecvate HU-ului meu? |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
difuzoarele nu "au" urmatoarele puteri, difuzoarele suporta puterile respective
faptul ca tu dai doar cu playerul in ele, adica cu 20 W RMS nu are nici o importanta. Eu am GZ radioactive de 16, cele de 120 W RMS tot pe player!
daca tu iti iei dif care suporta 30 W , pe viitor daca o sa vrei mai mult va trebui sa le dai! daca iti iei unele ce suporta 90 W, le poti amplifica linistit, iar orice amplif, fie el cat de mic, aduce o diferenta mare in sunet, fata de cum se auzea player. |
|
Sus |
|
 |
robyfow
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
ahaaaaaaaaaa
poi acestea fiind zise si luandu-le de bune ma opresc la Ground Zero
daca cineva considera ca mai are ceva relevant de spus este binevenit dar zilele astea pana ma duc si cumpar  |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu mi-ai spus daca ai vrea sa asculti MK2-urile  |
|
Sus |
|
 |
remus
Data înscrierii: 23/Noi/2006 Mesaje: 28
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu recomand MTX, am pe masina difuri MTX fara subwoofer si sunt foarte multumit de sunet. Inalte, bass tot ce vrei. Daca nu ai bani de MTX poti incerca cu Coustic care sunt produse tot de MTX.
Daca esti curios, am pus pe youtube un filmulet cu un dif de 13cm de la MTX. In filmulet nu suna cine stie ce, in realitate e mult mai bine si bagat in incinta suna chiar super pentru 13 cm. Pentru mai mult bass trebuie si amplificate. http://www.youtube.com/watch?v=2KGJboqM2B4 |
|
Sus |
|
 |
robyfow
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau sa investesc prea mult pt ca la anu schimb masina de aceea mtx mi se par scumpe pt o solutie de scurta durata
revenind la Mk2-uri ... sunt convins ca suna bestial pe masina ta, sharkky, dar eu sunt curios cum suna neamplificate pe playeru meu.
trageam o fuga repede sa le ascult pe ale tale dar mi-am luat liber din Bucale si nu cred ca ajung curand
Oricum si fara sa le aud o sa-mi iau mk2-urile de 13
Acum ar mai fi o problema cu instalarea daca ma puteti ajuta ca am vazut pe site ca nu sunt date detalii legate de dimensiunea magnetului si adancimea de instalare pentru aceste boxe. Deci ce spuneti incap fara modificari majore in usi de solenza? |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
sharkky are de 16,5... ma rog, are ceva modificari, dar a reusir sa puna de 16,5. tu la 13, n-ar trebui sa ai probleme. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai faci in felul urmator:
- dai jos difuzoarele vechi
- deschizi geamul la maxim
- si masori distanta de la geam la fata de usa unde vin difuzoarele prinse
- adancimea de montare la GZTC 13MK2 este de 5 cm (50 mm), cam atat ar trebui sa fie si distanta minima dintre fata de usa si geam.
Nu ar trebui sa ai probleme, stiu ca ar trebui sa fie vreo 6 cm pe acolo ... |
|
Sus |
|
 |
robyfow
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi frumos tuturor celor care au postat la acest topic
va tin la curent cu desfasurarea acestui miniproiect ) |
|
Sus |
|
 |
robyfow
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
in weekendu asta umblu pe la masina sa vad ce si cum .. dar nu cre ca or sa fie probleme cu adanacimea de instalre daca n-au mai mult de 55 mm boxele.
Dar ma gandeam la dimensiunea magnetului care mi se pare destul de mare. Este suficient loc in calea magnetului.. mai exact in jurul lui? ..
Si o alta intrebare .. cu ce sa decupez plasticul ala prost pe care acum e fixata boxa aia de 10 ... si cum fixez noua boxa? .. tot in plasticul ala pe gauri date de mine unde pica boxa si apoi prindere cu holsuruburi? |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este spatiu acolo, pentru magnet.
Pentru plastic e bine sa folosesti un cutter mai bun, cu o lama rigida.
Nu faci o gaura mare din prima ca sa cada bine pe plasticul ala cand o sa pui suruburile ...
Cam asta ar fi solutia de prindere, sau, pui mana frumusel si faci inele de MDF pe care sa le prinzi de tabla foarte bine si dupa aceea sa prin difuzoarele de ele, pe sub plasticul fetei de usa. |
|
Sus |
|
 |
|