Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat va rog !!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
Schnuppe

Data înscrierii: 18/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2007 3:21 am    Titlul subiectului: Sfat va rog !!! Răspunde cu citat (quote)

Am nevoie de ajutor !

Buget 2500-3000 ron , ma mut in casa noua , am nevoie de un sistem audio pentru TV dar si pentru muzica , cd si mp3 . Ce sa aleg , un Home Cinema ( care ??? ) sau boxe stereo+subwoofer+receiver , nu ma pricep deloc dar vreau sa fie de calitate , sa se auda excelent ) .
Va fi amplasat in living , e ca o mica sala , 24 mp si inaltime 5 m .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alzisor

Data înscrierii: 19/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2007 4:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal
daca vrei calitate si nu faci economie la bani varianta 2 cu amplificator stereo performant nu 5,6,7+1 ca alea sunt gadgeturi Smile +incinte stereo+subwoofer, daca este nevoie. Daca te gandesti la un cinema ca si o sala de vizionat filme eventual cu proiector e bun si un 5+1 dar alea mai puternice sunt cam scumpe si stereo transformat in 5+1 nu mai e ce a fost inainte....Daca vrei mai mult muzica e clar: amp serios puternic + boxe stereo.
Eu as face asa: amp+boxe serioase pt muzica,nunti,petreceri,etc Smile si un 5+1 mai de vara pentru filme unde vrei sa auzi efectele surround,puse in paralel si folosite in functie de nevoi.

Conteaza foarte mult bugetul si ce vrei sa faci in acea camera. Mai asteapta pareri poate iti vine vreo idee noua.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum