Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri despre LG-LAC7600

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
gikwrx

Data înscrierii: 01/Iun/2007
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 7:19 pm    Titlul subiectului: Pareri despre LG-LAC7600 Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre acest HU pt ca astazi mi-am cumparat unul si as dori sa vad daca am facut o alegere cat de cat buna.
Am considerat ca acest player este destul de bun la 4 mil.
Astept pareri!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 7:40 pm    Titlul subiectului: Re: Pareri despre LG-LAC7600 Răspunde cu citat (quote)

o alegere proasta Shocked ... in banii astea iti luai pioneer , alpine, clarion care din punctul meu de vedere sunt net superior ... cred ca si sony merita mai multa atentie decat un LG Sad
gikwrx

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si care sunt argumentele tale?de ce crezi ca este mai putin bun decat un sony?dami 1 exemplu de player de 4 mil sau pana in banii astia care e mai bun.
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/LG/LAC-M7600/ din cate vad e peste 500Ron... http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ ar fi exemplu cel mai bun ... asteapta comentarii de la cei care detin aparat-ul...

1. Nu trebuie sa te simti ofensat... doar mi-am spus parare
2. Nu cred ca e mai slab decat sony,pioneer, clarion, alpine ci sunt SIGUR ca e mai slab. Inafara de display animat nu vad nimic interesant la acest player... e vorba de calitatea produsului... nu dai banii pe cd player ca sa fie color ... dai bani pe cd player ca sa iti ofere o auditie cat mai placuta
3. Este alegerea ta si nu imi lua in nume de rau ce am postat ... iti respect decizia dar trebuia sa te informezi inainte sa faci o achizitie si in cele din urma decizia sa fie a ta in functie de parerile celor care folosesc "scule"

Numai bine si sa te bucuri de aparat Wink

gikwrx

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate dar deh40 este mai scump.eu mi am laut lg ul cu 4 mil din magazin iar un deh40 care stiu ca este net superior lg ului costa 5 mil.mai aveam de ales intre deh2900 care era 3 mil si un jvc.oricum HU ul nu este batut in cuie ptr ca visul meu este...deh40.
bafta
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Dec 12, 2007 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se pare ca ai dat banii doar pe display Smile.
dar nu-i nimica , tot omul e patit. Si eu am luat intai Sony...iar dupa aia....l-a mancat mica publicitate Smile
asa ca stai linistit...nu esti singurul care mai face cite o. Smile greseala
Numai bine!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum