|
Autor |
Mesaj |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 7:19 pm Titlul subiectului: Pareri despre LG-LAC7600 |
|
|
Ce parere aveti despre acest HU pt ca astazi mi-am cumparat unul si as dori sa vad daca am facut o alegere cat de cat buna.
Am considerat ca acest player este destul de bun la 4 mil.
Astept pareri! |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 7:40 pm Titlul subiectului: Re: Pareri despre LG-LAC7600 |
|
|
o alegere proasta ... in banii astea iti luai pioneer , alpine, clarion care din punctul meu de vedere sunt net superior ... cred ca si sony merita mai multa atentie decat un LG  _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
gikwrx
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
si care sunt argumentele tale?de ce crezi ca este mai putin bun decat un sony?dami 1 exemplu de player de 4 mil sau pana in banii astia care e mai bun. |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/LG/LAC-M7600/ din cate vad e peste 500Ron... http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ ar fi exemplu cel mai bun ... asteapta comentarii de la cei care detin aparat-ul...
1. Nu trebuie sa te simti ofensat... doar mi-am spus parare
2. Nu cred ca e mai slab decat sony,pioneer, clarion, alpine ci sunt SIGUR ca e mai slab. Inafara de display animat nu vad nimic interesant la acest player... e vorba de calitatea produsului... nu dai banii pe cd player ca sa fie color ... dai bani pe cd player ca sa iti ofere o auditie cat mai placuta
3. Este alegerea ta si nu imi lua in nume de rau ce am postat ... iti respect decizia dar trebuia sa te informezi inainte sa faci o achizitie si in cele din urma decizia sa fie a ta in functie de parerile celor care folosesc "scule"
Numai bine si sa te bucuri de aparat  _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
gikwrx
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate dar deh40 este mai scump.eu mi am laut lg ul cu 4 mil din magazin iar un deh40 care stiu ca este net superior lg ului costa 5 mil.mai aveam de ales intre deh2900 care era 3 mil si un jvc.oricum HU ul nu este batut in cuie ptr ca visul meu este...deh40.
bafta |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
se pare ca ai dat banii doar pe display .
dar nu-i nimica , tot omul e patit. Si eu am luat intai Sony...iar dupa aia....l-a mancat mica publicitate
asa ca stai linistit...nu esti singurul care mai face cite o. greseala
Numai bine! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
|