|
|
|
Autor |
Mesaj |
PeaceMAn
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 5:36 pm Titlul subiectului: NU le am deloc cu muzik..putin ajutor pls |
|
|
As vrea sa-mi cumpar niste boxe pt masina(fata,spate) dar nush cu c s mananca .. puteti sa-mi spuneti c inseamna difuzoare triaxiale pe 3 cai si impedanta 2 ohmi? pt 4 boxe cu impedanta 2 ohmi imi trb un amplificator q 4 canale obligatoriu? si ink ceva... cand cumperi niste boxe ai putere nominala si putere maxima. dak boxele l pui la un amplificator q putere d 150 w rms pot suporta puterea(ele fiind d 60-80 w rms)  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 5:56 pm Titlul subiectului: Re: NU le am deloc cu muzik..putin ajutor pls |
|
|
4 boxe cu impedanta de 2 ohmi fiecare, ori le poti lega la un amplificator stabil la 2 ohmi pe canal, ori poti lega cate 2 in serie, rezultand 2 perechi de boxe, fiecare pereche avand o impedanta totala de 4 ohmi.
legat de a doua intrebare, eu prefer ca puterea nominala a amplificatorului sa fie apropiata de puterea rms a difuzoarelor(la difuri ptr medii si inalte). la subwoofere (unde puterile sunt mult mai mari ca la niste difuri obisnuite)amplificatorul>subwoofer, ptr eliminarea "procentelor moarte" ale unui amplificator pe 2 canale de exemplu (randamentul unui astfel de amplificator fiind pe la 60% din valoarea rms)
Ultima modificare efectuată de către asus la Dum Sep 17, 2006 6:54 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 6:53 pm Titlul subiectului: Re: NU le am deloc cu muzik..putin ajutor pls |
|
|
ai pm |
|
Sus |
|
 |
PeaceMAn
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 7:03 pm Titlul subiectului: Re: NU le am deloc cu muzik..putin ajutor pls |
|
|
am inteles!!! ms mult!!! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|