|
Autor |
Mesaj |
ADI Priceput
Data înscrierii: 30/Noi/2007 Mesaje: 265
|
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da dar cati volti are Alpinul la iesire la rca ? si daca il iau pe ala si cand o sal bag prin statia mea o sa se auda cat jumate din puterea amplificatorului ? |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate daca ai pune si tu inrebarile mai clare ai avea sanse sa primesti mai multe raspunsuri.Sa mor dc inteleg ceva din ce zici,semn ca faci confuzii mari de termeni
Nu intelegi ca volumul ala pus pe ampuri are rolul de a atenua sau mari semnalul de la intrare in fctie de necesitati!
Nu vezi ce scrie la ampu tau:
domeniu semnal intrare: 100mV - 4V
Adica poti sa-i bagi si mai putin de 4v rms ,dar maresti putin semnalul din preamplificatorul din amp, rotesti robinetu pana se aude TARE
grea chimia asta,mama ei
afla mai intai care e faza cu tensiunea aia si revin-o cu intrebari mai concrete _________________
 |
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
E nu intelegi eu am scris destul de bine de corect nu prea in fine/ laso asa. |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
ADI a scris: | E nu intelegi eu am scris destul de bine de corect nu prea in fine/ laso asa. |
ADI, incerc sa-ti explic si eu :
S-o luam concret : amplificatorul tau are domeniul de semnal intrare 100mV-4V. Buun. HU-ul pe care o sa-l iei NU trebuie sa aiba tensiunea la iesirile RCA mai mare de 4V!
1. Sa zicem ca iei un HU care are tensiunea la iesirile RCA de 4V - in cazul acesta gain-ul amplificatorului tau trebuie sa fie la minim. Adica trebuie sa corelezi puterea semnalului din HU cu nivelul de intrare al amplificatorului - asta se face cu ajutorul renumitului Gain (Input Level).
2. Sa zicem ca iei un HU care are tensiunea la iesirile RCA mai mica de 4V - in cazul acesta rotesti potentiometrul Gain. Cat ? Astfel incat amplificatorul sa nu intre in clip (Search "amp clipping"). Mai multe detalii "mura in gura" gasesti si pe acest forum (search "cum setezi gain-ul" sau ceva de genul - te descurci tu...)
Succes |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Ar mai fi de adaugat ca acei 4v rms nu-i scoate permanent,ci in functie de volumul ales din player,daca dai volumul incet,se reduce si tensiunea rms,nu sta fix 4v,aia e o medie a maximului care poate fi atinsa,nu e batuta in cuie
Daca ai inregistrari de calitate mediocra sunt sanse sa nu ajungi pana acolo,si invers _________________
 |
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Unde gasesc pe forum ?? zi si mie te rog eu mult |
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
gasesti aici |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe tine de durea mana sa cauti ... a trebuit sa-ti de alt coleg mura in gura ... de mancat tot asa? Te hraneste cineva cu lingurita?
Daca esti interesat de o chestie ... cauti ... nu ?
Ultima modificare efectuată de către purebhp la Lun Feb 04, 2008 5:03 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma durea mana dar iti dai seama cat imi trebuia sa caut pe forum la be-loud.. acuma in fine am invatat cum se face .. !!! mersi oricum |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu era atat de greu ... daca te uiti in partea de sus a paginii o sa gasesti butonul "Cautare" ... ala facea toata treaba ... |
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici nu-mi dadea prin cap sa ma uit in dreapta sus |
|
Sus |
|
 |
inovatorul
Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 21 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 8:39 pm Titlul subiectului: Re: asa mai da! |
|
|
inovatorul a scris: | http://images.quelle.de/is-bin/intershop.static/WFS/Quelle-quelle_de-Site/-/de_DE/objects/a/b/c/abccb4304f7b6cfbc6251b159cfa4b54.tif/Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS[/url][/list][/list] |
vezi ca linkul e putin gresit scris.
link de pe siteul producatorului: http://www.pioneer.eu/eur/products/25/109/281/AVH-P5900DVD/index.html |
|
Sus |
|
 |
|