Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere un cd player

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 5:56 pm    Titlul subiectului: Parere un cd player Răspunde cu citat (quote)

As vrea sami cumpar si eu un cd player dar am urmatorul sistem http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO2060/http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Auto/Boxe_auto/Sony/Boxe_auto_Sony_XS-F6947R si daca imi iau un cdplayer vreu sa bag boxele la cd player si sub. la statie si vreau sa se auda basuul tare ???? Care stie un cd player bun dar sa fie cum vam spus mai sus un pic . la urmatorul rand ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca e perfect pentru ce vrei tu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/ Rolling Eyes
ADI
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da dar cati volti are Alpinul la iesire la rca ? si daca il iau pe ala si cand o sal bag prin statia mea o sa se auda cat jumate din puterea amplificatorului ?
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate daca ai pune si tu inrebarile mai clare ai avea sanse sa primesti mai multe raspunsuri.Sa mor dc inteleg ceva din ce zici,semn ca faci confuzii mari de termeni
Nu intelegi ca volumul ala pus pe ampuri are rolul de a atenua sau mari semnalul de la intrare in fctie de necesitati!
Nu vezi ce scrie la ampu tau:
domeniu semnal intrare: 100mV - 4V
Adica poti sa-i bagi si mai putin de 4v rms ,dar maresti putin semnalul din preamplificatorul din amp, rotesti robinetu pana se aude TARE
grea chimia asta,mama ei
afla mai intai care e faza cu tensiunea aia si revin-o cu intrebari mai concrete

Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E nu intelegi eu am scris destul de bine de corect nu prea in fine/ laso asa.
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 1:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ADI a scris:
E nu intelegi eu am scris destul de bine de corect nu prea in fine/ laso asa.

ADI, incerc sa-ti explic si eu :

S-o luam concret : amplificatorul tau are domeniul de semnal intrare 100mV-4V. Buun. HU-ul pe care o sa-l iei NU trebuie sa aiba tensiunea la iesirile RCA mai mare de 4V!
1. Sa zicem ca iei un HU care are tensiunea la iesirile RCA de 4V - in cazul acesta gain-ul amplificatorului tau trebuie sa fie la minim. Adica trebuie sa corelezi puterea semnalului din HU cu nivelul de intrare al amplificatorului - asta se face cu ajutorul renumitului Gain (Input Level).
2. Sa zicem ca iei un HU care are tensiunea la iesirile RCA mai mica de 4V - in cazul acesta rotesti potentiometrul Gain. Cat ? Astfel incat amplificatorul sa nu intre in clip (Search "amp clipping"). Mai multe detalii "mura in gura" gasesti si pe acest forum (search "cum setezi gain-ul" sau ceva de genul - te descurci tu...)

Succes
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar mai fi de adaugat ca acei 4v rms nu-i scoate permanent,ci in functie de volumul ales din player,daca dai volumul incet,se reduce si tensiunea rms,nu sta fix 4v,aia e o medie a maximului care poate fi atinsa,nu e batuta in cuie
Daca ai inregistrari de calitate mediocra sunt sanse sa nu ajungi pana acolo,si invers

Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde gasesc pe forum ?? zi si mie te rog eu mult
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gasesti aici
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe tine de durea mana sa cauti ... a trebuit sa-ti de alt coleg mura in gura ... de mancat tot asa? Te hraneste cineva cu lingurita?

Daca esti interesat de o chestie ... cauti ... nu ?

Ultima modificare efectuată de către purebhp la Lun Feb 04, 2008 5:03 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ADI
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma durea mana dar iti dai seama cat imi trebuia sa caut pe forum la be-loud.. acuma in fine am invatat cum se face .. !!! mersi oricum
Sus
purebhp
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu era atat de greu ... daca te uiti in partea de sus a paginii o sa gasesti butonul "Cautare" ... ala facea toata treaba ...
Sus
ADI
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici nu-mi dadea prin cap sa ma uit in dreapta sus
Sus
inovatorul

Data înscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 8:16 pm    Titlul subiectului: asa mai da! Răspunde cu citat (quote)

http://images.quelle.de/is-bin/intershop.static/WFS/Quelle-quelle_de-Site/-/de_DE/objects/a/b/c/abccb4304f7b6cfbc6251b159cfa4b54.tif/Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS[/url][/list][/list]
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 8:39 pm    Titlul subiectului: Re: asa mai da! Răspunde cu citat (quote)

inovatorul a scris:
http://images.quelle.de/is-bin/intershop.static/WFS/Quelle-quelle_de-Site/-/de_DE/objects/a/b/c/abccb4304f7b6cfbc6251b159cfa4b54.tif/Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS[/url][/list][/list]

vezi ca linkul e putin gresit scris.

link de pe siteul producatorului: http://www.pioneer.eu/eur/products/25/109/281/AVH-P5900DVD/index.html
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum