|
Autor |
Mesaj |
craso Pasionat
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 62 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 4:41 pm Titlul subiectului: Va rog ajutor alegere MP3 player |
|
|
Vreau sa-mi schimb playerul vechi si m-am gandit la urmatoarele 2 modele:
1. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/
2. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-5000UB/
Va rog sa-mi spuneti care merita ales avand in vedere ca va fi pus pe difuzoare Focal sau DLS : sistem de 16.5 fata si coaxiale 13 cm spate, difuzoare care daca permite bugetul nu vor fi entry level si vor fi amplificate.
Daca este alt MP3 player care sa nu depaseasca 700 lei si e mai bun ca cele 2 mentionate , va rog sa recomandati si sa argumentati ca sa inteleg si eu mai bine fenomenul acesta car- audio, eu fiind novice.
Va multumesc. |
|
Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu dau un vot pt Clarion. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
Sus |
|
 |
craso Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Alte pareri va rog. |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
clarion doua voate si jumatate
e mai bun _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
EnZ0 a scris: | Eu dau un vot pt Clarion. |
si eu _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
ideea e in felul urmator:
daca vrei sa amplifici mai multe sistemul fata sau spate si woofer cu pioneerul nu o sa poti decat cu ajutorul adaproarelor HI-LOW,
in schimb clarionul are iesiri pt amplifcator cate vrei...
pe de alta parte pioneerul are avantajul egalizatorului parametric, care dupa parerea mea e mai practic decat oricare efect pe care il are clarionul (am si eu clarion 578RUSB si am avut pioneer 4800mp care avea eq parametric).
decizia iti apartine.
eu daca nu as vrea sa amplific si difuzoarele din masina, ci doar wooferul, as merge fara discutie pe pioneer. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
craso Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 25, 2008 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca e sa amplific o sa fie una din variantele urmatoare:
- numai difuzoarele fata -spate
- numai un subwoofer
In nici un caz nu o sa amplific si difuzoarele si un subwoofer.
Eu ma gandeam sa renunt la subwoofer si eventual sa amplific doar difuzoarele din 2 motive : portbagajul e destul de mic (am un Citroen C3) si in viitorul apropiat o sa vina un bebe si nu vreau sa-i sparg urechile cu subwooferul sau sa nu-l pot folosi si sa-l plimb numai in portbagaj.
Deci vreau sa aleg mp3 playerul care are cel mai bun sunet.
Mai astept recomandari si de alte modele.
PS : 1. acele filtre HPF si LPF se pot folosi daca am numai difuzoarele sau merg numai daca pun subwoofer sau difuzoarle prin amplificator?
2. egalizatorul paramentric ce face? ce reglezi cu el? |
|
Sus |
|
 |
craso Pasionat
|
Trimis: Joi Mar 27, 2008 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni nimic?
 |
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 27, 2008 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde si ce muzica asculti, ca daca iti place muzica cu mult bass o sa iti trebuiasca si un subwoofer.
nu am ascultat clarion-ul dar dupa cum observi parerile sunt impartite.
clarion are eq parametric dar e doar pe 2 benzi pe cand pioneer are pe 3 benzi.
filtrul LPF poti sa il folosesti doar daca ai un subwoofer, iar cel HPF poti sa il folosesti indiferent daca ai subwoofer sau nu, doar ca in momentul cand activezi functia FIE (Front Image Enhancer) devine indisponibil.
eq parametric iti da posibilitatea sa reglezi benzile (Low, Mid, High) in functie de preferinte pentru a se potrivi cu acustica masinii
eu as merge pe pioneer daca nu mi-as pune subwoofer |
|
Sus |
|
 |
craso Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
|
Trimis: Joi Mar 27, 2008 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
indiferent daca pui un HU pe difuzoare amplificate sau nu trebuie sa aiba suficiente setari pentru sunet ca sa poti sa il configurezi in functie de cum iti place tie sa se auda muzica. pana acu nu am ascultat decat un kenwood, pioneeru care il am eu, si vreo 2 sony-uri modele de anu trecut parca, deci nu prea pot sa iti zic daca alpine-u suna bine sau nu, dar ce pot sa iti zic e ca pioneerul la care te-ai uitat tu prima data e destul peste alpine-u respectiv. |
|
Sus |
|
 |
craso Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 03, 2008 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca nu ai subwoofer eu zic sa il lasi pe off ca altfel nu o sa auzi decat sunetele peste frecventa reglata de tine. |
|
Sus |
|
 |
craso Pasionat
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok ms de sfat. Era lasat pe off dar nu eram sigur daca e mai bine asa. |
|
Sus |
|
 |
craso Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 24, 2012 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Revin dupa un timp cu aceeasi problema.
De vreo 2 ani stau fara muzica dupa ce mi-au spart masina si au luat player-ul.
Am tot asteptat sa strang bani sa iau ceva bun dar se pare ca nu se poate, asa ca in momentul de fata am bani pentru asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Blaupunkt/Atlanta_110/ care vrau sa-l pun la acelasi sistem de difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Dieci/Dieci_DSK_165/ .
Intrebarea mea este daca isi merita banii acel player si face fata cu difuzoarele respective. Daca nu astept alte recomadari la un pret de maxim 400 lei (sper sa-i strang repede ).
Multumesc mult. |
|
Sus |
|
 |
|