|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dori_x
Data înscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 6 Locație: tg-jiu
|
Trimis: Joi Mai 01, 2008 11:04 pm Titlul subiectului: Intrebare amplificator Blaupunkt |
|
|
Blaupunkt GTA 4 Special Mk II
As vrea sa achizitionez acest amplificator. Nu vreau sa particip la competitii, vreau doar sa am un sunet mai " de calitate" decat am acum.
Momentan, am HU Alpine 9812, difuzoare fata Hertz DSK 165 , spate, originale de Passat. As vrea sa iau acest amplificator, dar vreau sa va intreb daca pot sa-l leg in felul urmator : doua iesiri pe cele 2 difuzoare Hertz ( care au 80 w - asa scrie pe ele....) si celelalte 2 iesiri, in punte, pe un sub. Ce ziceti ? Pot sa fac asta ? O sa-l forteze? O sa faca fata ?
Amplificatorul are urmatoarele specificatii :
putere RMS:
4 x 60W (4 ohmi)
2 x 180W (4 ohmi, punte)
4 x 90W (2 ohmi) |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Joi Mai 01, 2008 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merge, nu fortezii nimica. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|