Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Etapa 2 EMMA "SPORT & TUNING SHOW 2008" la Pri
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 11:26 am    Titlul subiectului: Etapa 2 EMMA "SPORT & TUNING SHOW 2008" la Pri Răspunde cu citat (quote)

Etapa 2 / 2008
SQ si ESPL
Event Loudest Car
Best Sound
Best Installation

emma.jpg
 Description:
 Filesize:  72.23 KB
 Viewed:  392 Time(s)

emma.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oras ? Banuiesc ca Bucuresti ? Sad
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

YAP Wink
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Data?!
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vin cu mai multe detalii ...

Car Life Style si competitii de calitate a sunetului la Sport&Tuning Show!

Concursul va avea loc sambata, 24 mai si duminica, 25mai.

Inscrierile pentru competia de calitate a sunetului ( se fac in zilele de 22 si 23 mai, a.c., la standul EMMA (European Mobile Media Association) Romania din cadrul Sport&Tuning Show care se desfasoara la Prisma 2, Corbeanca.

Pasionatii de echipamente car audio vor fi jurijati de arbitrii natioanali si internationali EMMA.

Evaluarea se va efectua tinand cont de calitatea sunetului in masina, nivelul presiunii acustice in masina sub 80Hz, cu usile inchise, apoi cu usile deschise, precum si de realizarea instalarii.

Scopul competitiilor EMMA este de a aduna marii pasionati de car audio, de a le oferi posibilitatea demonstrarii profesionalismului in realizarea sistemului si de a concura in vederea desemnarii celui mai bun.

Cele mai competente sisteme vor avea sansa de a se inscrie in Finala Europeana EMMA unde concureaza cu cei mai buni instalatori si pasionati de car audio din Europa!
Va fi prezenta si masina campioana, Citroen Picasso - Dracula Reloaded Theme!
Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 3:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ajung dar nu concurez ... sharkyy si restu 'poate ne strangem toti acolo la un "cico" ceva Laughing ...

PS.Imi zice si mie cineva unde este PRISMA ???
Sus
bogdan2670
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prisma este pe DN1 dinspre Bucuresti spre Ploiesti imediat dupa aeroportul Otopeni pe stanga.Nu ai cum sa ratezi pt ca este o cladire mare si rosie.

Si hai fratilor cat mai multi sa ne distram....mai anuntati si mai trageti si prietenii.Ne vedem acolo

Bafta
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu ce se ajunge acolo

asta pentru pietoni

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate, masina mea intra in service ...
Daca e sa vin, vin doar ca spectator ...
Sorry ...
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oameni buni,nu vreau sa critic pe nimeni dar mie unul imi este imposibil sa imi rezolv toate problemele si sa ajung sambata pana in bucuresti,asta in conditiile in care ajung sa aflu cu patru zile inainte de eveniment.chiar vorbisem cu sergiu sa mergem la emma cand va fi etapa bucuresti dar macar daca aflam de saptamana trecuta sa nu imi programez alte treburi spre sfarsitul saptamanii,unde mai pui ca trebuie unsa putin si sotia mea ca nu pot fi in fiecare weekend numai la showuri si e mai greu daca nu stiu din timp.sper sa pot sa imi rezolv problemele chiar imi doresc foarte mult sa merg dar in proportie de 80% imi este imposibil nu greu.va salut.
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Mai 21, 2008 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pacat Ovidiu !
Ai dreptate trebuia mai de mult anuntat dar a aparut o oportunitate si s-au gindit sa profite de ea!
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Mie Mai 21, 2008 10:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NEF Expo ne-a invitat in data de 9.05.08
Deja anuntasem etapa promo de la Craiova... si ne era destul de greu cu gasirea resurselor pentru GT auto event... dar am mers mai departe, analizand sansa care ni se oferea si anume aceea de a expune proiectul Dracula Reloaded - SuperCup 2008 la Sport&Tuning Show in Bucuresti!
Astfel, intr-un timp foarte scurt si mari probleme financiare, am reusit totusi sa o invitam pe Dna. Sabina Cravero, EMMA SE Supervisor, de asemenea persoana responsabila de sectiunea de arbitraj SQ la SuperCup, si sa expunem Picassoul. Probabil pentru ultima data, in configuratia in care a castigat SuperCupa Europeana!

kaky

Data înscrierii: 04/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

concursul de SQ e pe 24 sau 25?
Sus
bogdan2670
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intra pe emma forum si ai totul acolo
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Mai 22, 2008 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care mai doreste care mai pofteste....
Cine mai vine..?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum