| |
| Autor |
Mesaj |
Goldy Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 184 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 12:01 am Titlul subiectului: alpine cde-7860R Error |
|
|
Fiecare data cand pun un CD care este facut la calculator nul citeste si imi da ERROR dar la CD uri originale nu am acea problema chiar daca ii zgariat...
Ce pot face cu playerul? |
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar nimeni nu are nici o idee ce as putea sa fac cu HU ul?Nu vreau sa iau altu nu are rost ca merge f bine numa ca nu citeste aceste cd uri |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
cd-urile pe care tu le faci acasa la ce viteza le scrii? modelele mai vechi de capuri cititoare ( am patit la combina de casa ) nu citeau cd-urile pe care le scriam la viteza mai mare de ~ 24x . incearca la 16x sa scrii un cd si sa-l probezi. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
eugen2005
Data înscrierii: 11/Iun/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mai bine scrie-l la 4-8X si inchide-i si sesiunea de scriere. |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
cd-urile audio sunt, in mod normal, citite la 7x, indiferent de viteza la care au fost scrise. dar ti-am spus, la cele mai vechi s-ar putea sa fie o generalitate problema cu scrierea la viteze mari. _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acuma incerc si va zic daca mi-a dat ceva rezultat oke?
mersi pt sfat! |
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am incercat dar totusi dupa cateva insetari a reusit sa citeasca CD ul...poate e din cauza cd-uli ca e o calitate mai proasta? |
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 1:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Azi cand am incercat si alte Cd uri de calitate iarasi am aceasi problema nu stiu ce sa fac cu playerul,sa cumper altu?sau se poate repara,remedia problema? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci daca zici ca ai folosit CD-u de calitate, scris la 8X, cu sesiunea de scriere inchisa si tot nu merge trimite-l la garantie (daca are) daca nu poti vorbii cu baietii de la be-loud sa-l bage la service contra cost... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inceraca totusi niste cd-uri verbatim sau tdk,le tragi la 8x si incearca sa le scrii cu DAO/96,nu DAO sau track-at-once si inchizi sesiunea.De asemenea scoate si optiounea de sciere a cd-text-ului
Asigura-te si ca informatia care o scrii nu este corupta in vreun fel
Daca tot nu vrea repeta aceatsa operatiune la un peiten care are o unitate inscriptore mai buna/noua
Apropo,tu cu ce le arzi?sa nu fie vreo rashnitza veche si obosita ,de obicei cele ieftine de la market se cam duc dupa ceva timp
Ultima varianta:alt cd-player,acesta este prea lenes ca sa citeasca cd-uri home-made  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi acuma ma duc la real sa cumar ceva Cd uri TDK...sper sa-mi miearga cu cd writerul nu am avut probleme pana acum este un Asus DVD/CD il am cam de 1-2ani dar nui folosit pana la moarte...
Daca am probleme ramane varianta cu cd player nou |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
CBI, pareri personale cand vine vorba de CD/DVD-uri. Eu personal, dupa ce am incercat toate marcile, am ramas la Benq, mi s-au parut cele mai fiabile, in orice imprejurare. _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 4:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca nu are rost sa ne certam in cauza CD/DVD romilor... topicul nu are legatura cu ele Dar in final am reusit sa mearga...am cumparat niste cd uri pt audio si am setat la Nero sa nu aiba overburning...deci sa nu extinde cei 80 de minute le 82-83 pana acuma nu am probleme.Ms mult pentru sfaturi! |
|
| Sus |
|
 |
|