|
Autor |
Mesaj |
sintax
Data înscrierii: 11/Oct/2006 Mesaje: 10 Locație: de la Ploiesti..sa traiesti
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 1:36 am Titlul subiectului: CDX GT 200S vs. Pionner DEH 281 mp |
|
|
Salut. stiu ca probabil s-a mai discutat acest lucru pe forum dar stiti cum e ca romanu....cand vrei sa-ti cumperi ceva este f greu sa te decizi. Ce parer aveti? Care merita mai mult tinand cont ca sunt amandoua la aproximativ aceeiasi bani ... mai scump sony.
Dilema mea este urmatoarea: Pionner clar sunet mult mai bun dar Sony are ceva de care pur si simplu m-am indragostit si anume telecomanda RM-X4S pe care vreau sa o cumpar. Credeti ca se merita sa renunt la claritate doar ptr. o telecomanda? adik ma gandesc ca pana la urma si orice telecomanda este utila cand discutam de un mp3 unde ai ce sa cauti printre piese nu ca un simplu cd! Nu stiu ce sa fac .... astept sfaturile voastre multam fain. |
|
Sus |
|
 |
sintax
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 1:41 am Titlul subiectului: |
|
|
scuze este vorba despre CDX GT 300S si nu GT 200S |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sony GT300 este mai bun decat acel Pioneer.
Pioneer 281 este un model entry level cu diverse minusuri scos pe piata pentru a concura la pret alte modele similare ale concurentei (gen Sony S22).
Nu sunt aparate proaste dar nici la fel de bune (la performante) ca cele din gamele normale.
In plus, Pioneer 281 nu este pe stoc momentan.
Daca vrei sa alegi Pioneer, orienteaza-te spre 2800 (vine pe stoc luni cel tarziu) sau 30MP care este disponibil si azi. |
|
Sus |
|
 |
sintax
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu ca, comparatia (scuzati cacofonia) dintre cele 2 este fortata....dar sa va spun despre ce este vb: mp3 o sa-l pun pe un logan, nu o sa schimb boxele de pe el (asta ptr.ca sincer la mine in masina nu sunt adeptul la muzica care sa-ti de-a sangele pe urechi , desi cand vad la altii parca este fain). Pentru ce imi trebuie mie adik ceva sa se auda decent si sa fie mp3 pionner-ul este perfect, sony l-as fi luat sincer sincer numai ptr. telecomanda, adik nu ma ajuta cu nimik la boxele de pe logan sony-ul cu toti cei 300w.De aici si intrebarea credeti ca se merita ptr. cineva care nu are asteptari ataa de mari la sunetul din masina sa cheltuiasca 5-6 mil pe sunet doar din moft? Si inca o intrebare voi aveti RM-X4S si la ce pret ptr.ca nu am vazut? Si daca ma hotarasc la Sony sa dau comanda tot la voi nu am chef sa alerg de nebun dupa ia . multam |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer am fost in aceeasi dilema, pioneer sau sony cu telecomanda , si nu reget deloc ca nu am ales telecomanda, desi e utila uneori , sincer conteaza mai mult sunetul. Cat pt logan nu mi se pare prea utila telecomanda, playerul e unde sus, usor de manevrat chiar si cu mana pe schimbator, poti schimba melodia cu un degetel . In plus pt 59.9 lei o telecomanda la pioneer ... merita _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
sintax
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
da ai perfecta dreptate cu pozitionarea head unit la logan, dar vezi tu facem tot ptr. mai mult confort , si telecomanda de pionner este ok, dar nu stiu pe ce modele se potriveste din cate am vazut eu pe deh 281, 2800,2820 nu prea merge aceste head unit parca mi se pare mie ca nu ar ar avea celula. hei dar nu ai zis ce sony ai tu tot cd 300? si telecomanda de care ai cea cu care vine in pachet sau joystick-ul? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand am avut HU sony, 3350, pe logan, am avut si remote-ul de siguranta (nu cel IR), crede-ma ca nu m-am putut obisnui cu ea, tot mai usor mi-era sa umblu direct la HU, mai ales ca am obiceiul sa conduc cu mana stanga pe volan si dreapta pe schimbator. deci mi-era mai lejer sa intind un deget sa butonez HU.
PS. cand va mai referiti la telecomenzi, specificati de care vorbiti, de siguranta (cu fir sau joystick) sau IR (infrared) |
|
Sus |
|
 |
sintax
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
este posibil sa ai dreptate ptr. ca si eu conduc tot cu mana stanga pe volan deci probabil ca o sa-mi fie destul de greu sa ma obisnuiesc cu joystick-ul. sa revin putin ptr. pioneer deh 281 ,2800, 2820 se poate folosii telecomanda orice model (de siguranta, IR)? |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
daca te duci la un electronist iti poate adapta telecomanda de la SONY la Pioneer
trebuie schimbate niste rezistente si atat
eu mi-am facut pe volan telecomanda am avut HU SONY apoi Pioneer acum iar SONY .... am tot schimbat la ale rezistente ...
daca bagi un Jack in spate la CD si pui o rezistenta de o anumita valoare la unul din rca`urile de la celalalt capat (presupunand ca ai cablu JACK--->>2xRCA) playerul raspunde .. se poate pune scuipat pe deget si faci contact cu degetu ... la sony parca asa dai mai tare
scuze pt deviatie , dar cred ca e interesant  |
|
Sus |
|
 |
|