Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

HU or AMP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
kreat0r

Data înscrierii: 15/Iul/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Sep 06, 2008 4:09 pm    Titlul subiectului: HU or AMP Răspunde cu citat (quote)

Salutare,

Detin un hu sony gt410u , boxe jbl gto 937 spate + infinity ref 5022i fatza, ambele pe 2 ohmi. Am inteles ca mi`ar trebui amp ptr ele, dar eu as dori sa skimb si player-ul ptr ca nu sunt prea multumit de el. Cu ce anume l-as putea inlocui? Ma pot multumi cu un player pe masura sau ar trebui si amp ptr full power?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Lun Sep 08, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tu ai hu asta:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT410U/
Care dupa specificatii are (4 x 26W RMS). Si ai REF 5022i de 45W pe fata si pe spate Jbl de 100W. Banuiesc ca iti dai seama ca ti-ar trebui un amplificator. Sunt hu pe piata care scot (daca imi aduc eu aminte) vreo 50 W, poate si mai mult, (era unul si pe be-loud, nu il gasesc acum), dar imi aduc aminte si ca era cam scump.
!!!! Nu prea ai fost insa atent la ohmi, pentru ca ai facut o greseala cam mare: JBl GTO937 are o impedanta de 2 ohmi!!! Si hu tau are (ca majoritarea hu) 4 ohmi!!!! Nici macar daca le-ai pus in serie nu ma incalzeste cu nimic.
In locul tau as pastra hu si mi-as lua amplif (pentru moment), unul stabil in 2 ohm si abia dupa mi-as schimba hu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum