|
Autor |
Mesaj |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
Trimis: Mie Noi 26, 2008 1:33 am Titlul subiectului: va rog sa ma ajutati si pe mine... |
|
|
detin de cateva luni urmatorul sub:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTb_1200_MkII/
impreuna cu cu : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_260/
dupa ce le-am cumparat m-am incumetat si le-am montat eu pe o dacie. mergeau perfect cu exceptia faptului ca nu stiu ce avea acel cablu de remote si m-am gandit sa fac o chinezarie si sa montez un intrerupator pe cablu de alimentare.
intre timp mi-am schimbat masina cu un renault megane si dupa ce am mutat sistemul mi sa ars de cateva ori siguranta de la amplif si mirosea a ars in masina. ideea e ca acea siguranta nu sa ars asa pur si simplu ci sa topit toata in acel soclu.
nu stiu de ce am aceasta prob ptr ca pur si simplu am mutat intreg sistemul de pe o masina pe alta fara alte modificari.
intrebarile mele sunt:
1) este posibil sa fie din cauza masinii???
2)este de vina amplif??
3) cumva acea chinezarie de intrerupator??
conetica este formata din cablu de 10 mm cumparat de la un magazin de specialitate care ma costat 100 ron.
Sunt deschis sfaturilor si bobarnacelor!  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Noi 26, 2008 3:52 am Titlul subiectului: Re: va rog sa ma ajutati si pe mine... |
|
|
gikwrx a scris: | ideea e ca acea siguranta nu sa ars asa pur si simplu ci sa topit toata in acel soclu. |
Ceva ma face sa cred ca ai un contact imperfect acolo la siguranta.
Contactele slabe se vor incalzi, lucru care duce la topirea plasticului.
Cureti bine de tot contactele in soclul de siguranta sau schimbi soclul _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
Trimis: Mie Noi 26, 2008 4:00 am Titlul subiectului: |
|
|
mersi mult ptr raspunul tau promt.
in principiu sa inteleg ca ar fi probl amplif? in cazul asta o sa dau cu el pe la garantie iar maine o sa pun si un aparat de masura pe alimentare ca sa vad exact cat curent imi intra in amplif.
oricum parerea mea este ca este un amplif destul de bun la cat costa.
inca o data mersi ptr promtitudine!!! |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Noi 26, 2008 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am fost putin cam obosit aseara cand am citit.
Abia acum vad ca problema ta e in siguranta de la amplif. Ma gandesc ca s-ar putea sa se fi stricat putin contactul din soclul din amplif.
Masoara tensiunea pe bornele sigurantei (sa vezi caderea de tensiune pe aceasta). Masoara si tensiunea la bornele amplifului in timpul fuctionarii, poate apare vre-un indiciu de acolo. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|