Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sunt bune aceste difuzoare?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cristy7610

Data înscrierii: 27/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Dec 27, 2008 7:52 pm    Titlul subiectului: sunt bune aceste difuzoare? Răspunde cu citat (quote)

salut.am un alpine cda 9813 si as vrea sa schimb difuzoarele stock de pe fata cu ceva superior.ptr fata in portiere am gasit infinity referance 7510 de 16,5 care au 90w rms.intrebarea este daca trebuie sa pun si un amplificator ptr ele....mentionez ca am un tub de bas si un amplificator blaupunkt pe spate+2 boxe pioneer de 80 w rms 6x'9 coaxiale TS-A6988 puse pe haionul din spate legate direct la mp3 player.despre HU alpine 9813nr zic eu ca e destul de bun la cei 60w pe care ii are.intrebarea este daca aceste difuzoare infinity referance s-ar auzi bine impreuna cu celelalte difuzoarepe care le am.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 27, 2008 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand h.u.-ul tau nu cred k scoate mai mult de 27 w rms pe canal....e pacat sa mergi cu acele difuzoare amplificate doar de player...parerea mea este k e recomandat sa le amplifici...o sa simti o schimbare majora...plus k le scutesti de distorsiuni...
Sus
cristy7610

MesajTrimis: Dum Dec 28, 2008 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la care difuzoare te referi?infinity sau pioneer.mai am posibilitatea sa mai adaug inca un amplificator ptr ca player-ul are doua iesiri ptr amplificare
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 28, 2008 12:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma refer la ambele...si difurile pio si cele infinity au puterea rms cu mult peste ce poate scoate playeru tau...sfatul meu...dak ai posibilitatea mai achizitioneaza un amplif pe 4 canale si amplifica-le pe toate.
Sus
cristy7610

MesajTrimis: Dum Dec 28, 2008 2:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am citit un topic si acolo spunea ca boxele coaxiale de pe spate(pioneer 6x'9 coaxiale TS-A6988 in cazul meu) nu isi au rostul ptr ca se suprapun cu subwoofer-ul si iese o ciorba...cel mai bine ar fi un sistem pe fata si doar subwoofer-ul pe spate...voi ce parere aveti?tind sa dau dreptate acestei pareri,ptr ca atunci cand ridic volumul parca se cam pierde din claritate ...voi ce spuneti de asta?sa renunt la cele doua pioneer si sa las doar wooferul si cele doua infinity pe fata(acestea urmand sa le atasez unui amplificator ,dupa cum spunea mircea_ioan_25 ) sau sa mai adaug doua dif de 13 in usile din spate si sa renunt la coaxiale pioneer din spate?
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Dec 28, 2008 3:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pui subwoofer.. renunta la boxe pe spate , un sistem bun pe fata amplificat va face fata cu siguranta .
nu infinity , nu pioneer . cauta ceva de la helix , hertz , dls , focal ....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum