|
|
|
Autor |
Mesaj |
anonymous_boy10
Data înscrierii: 04/Feb/2009 Mesaje: 8 Locație: constanta
|
Trimis: Vin Aug 07, 2009 8:42 pm Titlul subiectului: difuzoare fiat linea |
|
|
Salut in cateva zile trebuie sa imi vina masina , un fiat linea . As dori sa imi spuneti ce difuzoare imi recomandati sa pun in locul celor vechi . Masina vine echipara cu un mp3 sony. ms |
|
Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Sâm Aug 08, 2009 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
sal, nooi te putem ajuta numai daca ne dai niste caracteristici, cum ar fi nr difuzoarelor ce ar fi de mutat, diametrul lor, cat si ain ce pret se vor incadra. Si o ultima intrebare daca vor fi pe viitor amplificate. Playerul sony vine stok din fabrica, daca da atunci ar fi bine si pe el sa-l schimbi PA PA _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
Sus |
|
 |
anonymous_boy10
Data înscrierii: 04/Feb/2009 Mesaje: 8 Locație: constanta
|
Trimis: Sâm Aug 08, 2009 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu nimic de masina . cand vine va anunt .ms . daca are cineva de pe forum un fiat linea si poate sa ma ajute... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|