|
|
|
Autor |
Mesaj |
Mada91g Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009 Mesaje: 50 Locație: Sibiu
|
|
Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Dum Noi 01, 2009 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi de preferat clarionul, are 4 rca-uri , poti sa pui linisti un amp pe 4 canale, cu 2 amplifici fata iar cu celalalte 2 le pui in punte pt un subwoofer. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Noi 08, 2009 4:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Alpine CDE101R/RM
Avantaje
- calitate a sunetului net superioara modelului Clarion (dinamica, putere si "overall listening pleasure"
- finisaje de foarte buna calitate
- fiabilitate ireprosabila (nu am vazut decat unul intors in service, si acela din cauza unor socuri mecanice - mai exact fata detasabila scapata pe jos)
Dezavantaje
- un singur pre-out - problema in cazul in care vrei sa amplifici mai mult de doua canale (fie 2 difuzoare, fie un woofer); problema nu este insurmontabila, se poate rezolva folosind niste cabluri RCA Y, caz in care insa poti pierde, in functie de configuratie, controlul volumului subwoofer sau reglajul fader
Clarion DB288RUSB
Avantaje
- pret redus pentru un aparat "brand", cu USB si 2 preout-uri
- 2 preout-uri
Dezavantaje
- finisaje de calitate slaba (plastic ieftin)
- fiabilitate discutabila
- indisponibilitate pe piata, cel putin momentan (importatorul intampina anumite dificultati in aceasta perioada)
Avand in vedere cele spuse mai sus, recomandam cu toata caldura modelul Alpine CDE-101R/RM. |
|
Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
Trimis: Lun Noi 09, 2009 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vladutz a scris: | Alpine CDE101R/RM
Avantaje
- calitate a sunetului net superioara modelului Clarion (dinamica, putere si "overall listening pleasure"
- fiabilitate ireprosabila (nu am vazut decat unul intors in service, si acela din cauza unor socuri mecanice - mai exact fata detasabila scapata pe jos)
Dezavantaje
- un singur pre-out - problema in cazul in care vrei sa amplifici mai mult de doua canale (fie 2 difuzoare, fie un woofer); problema nu este insurmontabila, se poate rezolva folosind niste cabluri RCA Y, caz in care insa poti pierde, in functie de configuratie, controlul volumului subwoofer sau reglajul fader
Clarion DB288RUSB
Avantaje
- pret redus pentru un aparat "brand", cu USB si 2 preout-uri
- 2 preout-uri
Dezavantaje
- finisaje de calitate slaba (plastic ieftin)
- fiabilitate discutabila
- indisponibilitate pe piata, cel putin momentan (importatorul intampina anumite dificultati in aceasta perioada)
Avand in vedere cele spuse mai sus, recomandam cu toata caldura modelul Alpine CDE-101R/RM. |
Vreau sa conectez la Alpine inca 2 boxe + woofer si amplificator,se poate ? Sunt 'incepator' in ale sunetului!
Cam ce cabluri mi-ar trebui,ca nu prea ma stiu,astea ar fi bune ?
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Cablu_RCA_Y_Colonia_%2823377%29/ |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Noi 09, 2009 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Inca" doua boxe - prin "inca" intelegi doua boxe pe langa cele 4 pe care le poate duce player-ul pe amplificarea interna? |
|
Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
Trimis: Lun Noi 09, 2009 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vladutz a scris: | "Inca" doua boxe - prin "inca" intelegi doua boxe pe langa cele 4 pe care le poate duce player-ul pe amplificarea interna? |
Nu!
Vreau sa am pe masina doar 2 boxe (pe fata,nu are rost parerea mea si pe spate,poate mai incolo) + subwoofer + amplificator,merge sa le conectez la mp3 player-ul Alpine ? Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 10, 2009 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
poti linistit cu conditia ca boxele , respectiv difuzoarele pe care o sa le pui sa fie de 4 ohmi (nu de 2 ca nu e bine si risti sa arzi partea de amplificare a playerului si nu de 8 pt ca iti scade puterea( _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
resonantz
Data înscrierii: 28/Oct/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Sâm Noi 14, 2009 12:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Vladutz a scris: | Alpine CDE101R/RM
Avantaje
Dezavantaje
Detin si eu un Alpine CDE-101RM si suscriu la cele spuse mai sus. Acest model este singurul pe care l-am avut de la Alpin, si este nou. Ca sa nu mai deschid alt topic, pun intrebarea aici, merita sa inlocuiesc acest model cu unul SH CDA-9812 ? Nu folosesc amplificare, decat de la player. Ma gandesc sa trec la CDA-9812 deoarece are 60w, Time correction si MediaXpander. Ce parere aveti? |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Sâm Noi 14, 2009 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Am 9812 si sincer iti zic ca is foarte multumit de el. Si fiabilitate (mai ales ca e un sh) si sunet, setari etc. Chiar te ajuta enorm sa obtii sunetul pe care il vrei.
Desigur.. un 9813 ar fi si mai grozav dar...
Pentru tine.. mai ales ca folosesti doar amplificare interna e foarte ok. |
|
Sus |
|
 |
resonantz
Data înscrierii: 28/Oct/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Sâm Noi 14, 2009 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt pe cale sa achizitionez modelul. Multumesc de sfat. Daca cineva vrea sa-si mai dea cu parerea, ii voi fi recunoscator  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|