Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare passat 1999

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
danutzjipa

Data înscrierii: 20/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 10:59 pm    Titlul subiectului: difuzoare passat 1999 Răspunde cu citat (quote)

salutare! am si eu nevoie de ajutor. vreau si eu sa inlocuiesc boxele de pe passat si nu stiu cu ce. am nevoie de 4 difuzoare 2 fata si 2 spate plus inca 4 tweetere la fel 2 fata 2 spate ca sa le pot baga in usi. din ce am inteles marimea trebuie sa fie de 16,5 daca nu ma insel. tweeterele nu am idee de cat sunt. ca buget dispun de 5-6mil. tin sa specific ca am un LG LAC5900RN 4x53w max power. nu intentionez sa pun amplificare. rezultatul vreau sa fie un sunet "CRISTAL" daca ma intelegeti ce vreau sa zic. adica sa se auda clar si fidel cand dau la maxim casetofonu nu sa baraie. aa si sa se auda si basii frumos nu doar inaltele. multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
resonantz

Data înscrierii: 28/Oct/2009

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu in locul tau as schimba playerul....eu mi-am luat Alpine CDE-101RM si am un sunet mult mai bun cu boxele originale decat aveam inainte cu alt player (sony gt-424u).
Sus
danutzjipa

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 11:41 pm    Titlul subiectului: difuzoare passat 1999 Răspunde cu citat (quote)

sincer nu prea am cum sa-l mai schimb cel putin nu acum ca l-am primit cadou. iar difuzoarele de pe passat sunt praf ele pt ca paraie. deaia imi trebuie altele. ideea e ca si daca as schimba playeru tot la fel s-ar auzi pt ca sunt bulite. iar difuzoare noi de passat originale am gasit la 100ron bucata si ma gandesc decat sa dau atat pe asa ceva mai bine iau ceva mai de calitate si mai puternice.
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite ce combinatii am alcatuit pentru tine. Prima ce doresc sa iti spun e ca in spate nu ai nevoie de twitere, daca le pui in usi nu vei avea nici un efect, dai mai multi bani insa efectul e acelasi ca la coaxiale. Deci sa trecemla treaba:
I : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/E_106_Esprit/
II : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_226/

Astea sunt niste sisteme destul de calitative si deseori clientii raman satisfacuti in urma procurarii. Acum alceva doresc sa iti spun, nu vei obtine mult randament din aceste difuzoare, inafara ca nu le vei amplifica si playerul nu te va ajuta cu o putere necsara. Avind un pio sau alpine cu siguranat ca rezultatul va fi altul. Acum cam toti spun si eu sunt de acord prima ce tre sa schimi in masina e playerul, totul incepe de la el. deci ia in serios cele spuse de mine. Din difuzoare ceva mai bun nu gasesti te asigur

danutzjipa

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 10:23 am    Titlul subiectului: disuzoare passat 1999 Răspunde cu citat (quote)

multumesc pt raspunsuri insa acum te intreb pe tine dane tu pe care din cele 2 configuratii ai merge daca ai fi in locul meu? inteleg ca playeru nu e cine stie ce dar am sa-l folosesc pe asta pentru moment pana mai produc dineros. aaa si inca ceva, tweeterele pe care mi le-ai recomantat se potrivesc cu cele din usa sau trebuie puse separat pe bord? iar difurile pe care mi le-ai recomandat sunt la preturile alea in set de cate 2 sau numai unu costa atat? am mai vazut totodata aici pe site sisteme asemanatoare ca cele recomandate de tine insa de la jbl, claryon si chiar pioneer pe la aceleasi preturi. sa inteleg ca doar brendu ce e de ele?
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti recomand si io aceleasi difuzoare ca dan , helix db am si eu pe masina si sunt multumit de ele merg foarte bine doar cu amplificare de la player , dar merg si amplificate lejer si sunt altceva. Dls iar la fel imi plac cum se aud parca au un plus la voce fata de helix dar helixurile au un plus la inalte parca sunt mai bine conturate.(parerea mea personala).Nu iti recomand sa mergi pe alpine sau pionner , sincer nu prea se compara paote doar gamele de sus mai sunt ce sunt da la banii astia zic sa ramai pe helix sau dls si nu cred ca vei fi deloc dezamagit.
danutzjipa

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 2:35 pm    Titlul subiectului: difuzoare passat 1999 Răspunde cu citat (quote)

mersi mult pt ajutor. cred ca am sa merg pe dsl-uri desi nu sunt intru totul convins. stii cumva daca tweeterele merg bagate in usa sau trebuie puse pe bord?
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 3:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, uite iti raspund la unele intrebari:
Ce tine de alegere eu as zice ca ampbele sisteme suntidentice ca valoare acum depinde de gustul tau, insa nu vei fi dezamagit de nici un sistem, pretul indicat pe sait e pentru 2 difuzoare. Legat de twetere, ti-as recomanda sa le ridici pe bord, din pacate puse in usa ele nu vor suna extraordinar, si nu vor crea eefectul de scena. Deaceea iti recomand sa le ridici sus linga stilpi, mai apoi reglezi tu singur unghiul, insa vezi sa fie indreptate spre sofer si pasagerul din dreapta. Sper ca te-am lamurit cu raspunsul. Pa pa

danutzjipa

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va multumesc tuturor pt raspunsuri! o sa revin cu un feedback dupa ce o sa le instalez. va doresc numai bine.
Sus
dimax
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2008
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Joi Dec 10, 2009 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, tweeterele de la DLS se potrivesc in locasul original.
Eu am tot passat din 2003 si am Dls-uri,doar ca am 2 variante mai scumpe.
Eu am pus difuzoare de 16,5 cm si am avut nevoie de inele de MDf sa le montez.Difuzoarele originale(blaupunkt cred) erau ceva mai mici.
Succes
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum