|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
TEFF
Data înscrierii: 13/Dec/2009 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 13, 2009 8:58 pm Titlul subiectului: configuratie pentru Octavia 2 face-lift |
|
|
Salutare, am o Skoda Octavia RS facellift din 2009, ca cd player am un Skoda Swing. Am boxe pe toate 4 usile, calitatea lor nu e chiar ceea ce imi doresc.
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o configuratie cat de cat ok pentru masina in care sa fie inclusa: rama adaptoare 2 DIN, dar 1DIN sa fie liber ca am de gand sa montez altceva acolo, iar in 1DIN sa fie un cd-player. As vrea ceva nu extraordinar de performant, dar nici unele boxe care atunci cand dau mai tare volumul sa distorsioneze. Bugetul maxim in care ma incadrez ar fi cam de 5000RON.
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
anainte de a trece la configuratie, ce ati doreste an masina, eu propun 4 difuzoare, un player, un amplificator pentru difuri, un subwofer plus amplificator. Spunene ce ai de gand si noi ati vom oferi ceva sisteme bune, caci bugetul e bunicel =] _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|