Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce ar trebui sa schimb?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cristy7610

Data înscrierii: 27/Dec/2008

MesajTrimis: Mie Mar 03, 2010 9:44 pm    Titlul subiectului: ce ar trebui sa schimb? Răspunde cu citat (quote)

salut.de curand mi-am schimbat head unit-ul cu alpine cda 9855r si as vrea sa umblu si la partea cu difuzoarele.acum am pe fata un sistem infinity referance 6510cs de 90 w rms neamplificate, pe spate boxe ovale pioneer ts A6988 80w rms,subwoofer blaupunkt amplificat de statie blaupunkt GTA 260 2/1 canale.intrebarea este cu ce ar trebui sa incep ptr a avea un sound mai tare si clar.m-ar interesa parerea despre cele de pe fata infinity pt ca ma bate gandul sa le amplific si sa inlocuiesc boxele ovale de pe spate cu unlele tot ovale dar cu un rms mai mare cum sunt acestea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZHF_693X/ dupa care sa inlocuiesc wooferul si statia cu ceva mai performant.deocamdata sunt dispus sa investesc 10 mil.astept idei si raspunsuri la ce am mentionat mai sus.multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dimax
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2008
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Mie Mar 03, 2010 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Insonorizare ,asta cred ca tziar schimba sunetul total.
Nu watii iti dau volumul asa ca nu te orienta dupa difuzoare cu multi wati.
Nu stiu nimic despre difuzoarele tale dar daca is de 90 de wati cred ca ar trebui sa le amplifici.
Spor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Sâm Mar 06, 2010 10:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clar insonorizeza portierele si baga un amplif de 100 W pe boxe.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum