|
Autor |
Mesaj |
cristy7610
Data înscrierii: 27/Dec/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Mar 26, 2010 4:42 am Titlul subiectului: ipod conectat la alpine cda 9855r |
|
|
salutare. este vreo diferenta de sound intre acest cablu special ptr ipod KCA-420i si acest cablu KCA-121B cu iesire rca la care pot ca atasez un jack de 3,5 mm si sa il pot folosi atat la ipod cat si la alte playere portabile.intreb ptr ca nu am folosit niciodata un ipod atasat la head unit si as vrea sa aflu cateva pareri in privinta sound-ului dat de pe ipod.un tovaras de al meu si-a luat de pe net un cablu kca-121B la care a atasat un mp3 player portabil si se aude super fata de ipod-ul meu conectat la acelasi head unit prin intermediul jack-ului.de acea va intreb daca conteaza felul cum conectez ipod-ul la cass ....prin jack sau prin cablu special ptr ipod? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|