|
Autor |
Mesaj |
FlorinAUI
Data înscrierii: 13/Feb/2008 Mesaje: 21 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
FlorinAUI
|
Trimis: Lun Apr 05, 2010 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
tac pac hai cu pareri care aveti hertz si a-ti ascultat helix cum vi se pare etc etc.
pana acum eu inclin spre hertz |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Apr 05, 2010 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer... eu as alege DLS
dar de ce mergi pe 13 si 16,5 ? de ce nu mergi pe ceva mai "sanatos" ? ca gasesti in banii astia... nu ai loc ? nu vrei sa faci modificari ?
eu unul as merge pe un sistem de 16.5 pe fata, eventual o insonorizare si poate si amplificate, iar pe spate, cu siguranta coaxiale 6x9". modelul.. il alegi. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
FlorinAUI
|
Trimis: Lun Apr 05, 2010 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze sunt acelasi model dar 16.5
usile sunt insonorizate full stp m1 si o sa pun pe fata sistem + coaxiale si pe spate coaxiale.
fetele de usi vor fii facute din fibra  |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Apr 05, 2010 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
pui pe fata si sistem si coaxiale ? de ce ?
daca tot ai loc si vor fi facute usile din fibra... eu unul sincer as merge pe ceva de genul : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_2165T/
iar pe spate.. de ce nu mergi pe un subwoofer? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
FlorinAUI
|
Trimis: Mar Apr 06, 2010 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
bai tu ma tragi de limba sa dezvalui mai mult decat trebe ))
in portbagaj sunt deja facute incintele pt 2 spl dynamics tot asa mdf cu fibra
nu stiu e ok si ideea ta cu GZ dar din cate stiu eu difuzoarele de la GZ baga mult bass as prefera mai mult medii si inalte pe dif. |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Mar Apr 06, 2010 10:19 am Titlul subiectului: |
|
|
pai daca te uiti, si hertzurile si helixurile pleaca de la 60 Hz, pe cand GZ pleaca de la 80 Hz.... nu zic ca nu scot bass, eu momentan am versiunea cu un singur difuzor, dar faza cu bassul si mid-urile eu zic ca poate fi reglata din HU. si se vor auzi ffff bine. cel putin tweeterele sunt foarte "bine dezvoltate" ca sa ma exprim asa...
iar pe spate... daca spui ca pui subwoofer, orice boxe ai pune, vor fi apa de ploaie. poate chiar sa incurce. tie iti trebuie loc acolo sa isi faca treaba subwooferele.
apropo, despre ce masina vorbim ? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
FlorinAUI
|
Trimis: Mar Apr 06, 2010 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
vrb de masina romaniei logan ) boxele pe spate vroiam sa le bag in usi
polita spate unde erau din fabrica ramane goala , bine nici aici nu stiu ce sa fac sa las gaurile libere sau sa le astup ? |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Mar Apr 06, 2010 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de logan, ca si eu tot logan am. poti sa vii sa asculti GZ-urile alea simple la mine in usi. cat despre usile din spate, daca nu le rigidizezi FOARTE BINE, mai bine lasa, pentru ca e foarte prost plasticul ala, si nici tabla in spatele lui nu e prea stralucita, deci la fel, si usile din spate vor fi apa de ploaie. iar in polita, poti sa faci gaurile sa vina mai bine bassul de la woofer si le poti acoperi cu niste grile normale de boxe, sa para ca si cum ar fi. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
FlorinAUI
|
Trimis: Mar Apr 06, 2010 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
fete de usi vin facute din fibra si intarite + stp pe toata tabla |
|
Sus |
|
 |
AdyB Pasionat
Data înscrierii: 20/Iun/2008 Mesaje: 59 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Apr 21, 2010 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spre exemplu la GZ-urile pe care le ai sau la orice alt sistem cu crossover-e pasive se mai poate lega cumva inca o pereche de midbass? |
|
Sus |
|
 |
|