|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
koditzadispater
Data înscrierii: 16/Oct/2008 Mesaje: 3 Locație: Bucharest, Romania
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 8:53 am Titlul subiectului: Helix - o alegere pe care o recomand... |
|
|
Hello!
Pana acum nu auzisem de Helix (sunt noob, stiu...). Dar sunt foarte multumit de ele. Imi pare bine ca am mers pe mana celor de aici si am pus un sistem Helix de 13 pe fata si coaxiale de 16,5 pe spate. Si asta pe un logan (rosu ). Inca e nou, am sa vad cat are sa tremure... dar se aud foarte bine, si raportul pret/calitate e foarte bun.
Am remarcat si atentia baietilor la instalare.
Super tare!  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti multumim pentru aprecieri, promitem ca si pe viitor sa facem tot posibilul sa ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre ba chiar sa le depasim.
Ca o mica paranteza legata de postul tau, sper ca acesta sa fie citit de cat mai multi utilizatori poate asa vom scapa odata de ideea romaneasca ca "un produs nu este bun daca nu este bun daca nu am auzit eu de el!"  |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:42 pm Titlul subiectului: Re: Helix - o alegere pe care o recomand... |
|
|
| ce helix ai?DB sau esprit? |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din cate imi aduc aminte, are DB, dar nu bag mana in foc. Asteptam raspunsul lui. |
|
| Sus |
|
 |
koditzadispater
Data înscrierii: 16/Oct/2008 Mesaje: 3 Locație: Bucharest, Romania
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 7:10 pm Titlul subiectului: DB, sure! |
|
|
Da, DB... si chiar sunt foarte OK. Merci, guys!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|